Aktywne Wpisy

Sleepypl +134

mr_InCogito +55
Na wykopie ostatnio taki wylew, że się odechciewa tu wchodzić.
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w

Zastanawiam się, czy te manipulacja to z niewiedzy i nieogaru czy zwyczajnie z cynizmu bo wie, że ludzie w to uwierzą. No i standardowa fota :D
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #szury #globalneocieplenie #uniaeuropejska #neuropa #polityka
źródło: zzzzanie
Pobierz@Skrzycki: mnipuluje, nie cofniemy w rozwoju nasza gospodarke, juz teraz ETS placimy wysoki a PKB idzie mocno w gore, z reszta Chiny ktore nie sa w UE tez maja podobny cel
@To_ja_moze_pozamiatam: "czy te manipulacja to z niewiedzy i nieogaru czy zwyczajnie z cynizmu bo wie"
@To_ja_moze_pozamiatam: stawiam 99 do 1 ze z cynizmu. to sa te same modus operandi jak Mateckie, Mejzy itp. - polityka to latwa kariera i latwa kasa, wystarczy drzec morde i szczuc strachem i byc rozpoznawalnym, a PiS czy Konfa chetnie takich ludzi przygarnie i wzuci na "jedyneczke" w wyborach.
W nawiązaniu do tematu.
źródło: 57e2f8429bbc6c9a3b3cccbad5a0ca5ec4da8932d765546968e161ded2520971
Pobierz@vogello: Mi by było głupio coś takiego robić. Nawet chyba anonimowo.
@uubus @JazzBlurr Potęga argumentów...
@IV_RP Wszyscy którzy się z tobą nie zgadzają to lobbyści- tak wiem. Nadal czekam na odpowiedź na moje
@To_ja_moze_pozamiatam: ideologią jest już pomysł, że trzeba w ogóle redukować emisję jeszcze bardziej, w momencie jak Europa odpowiada za tylko 6% światowej emisji, będąc jednocześnie najbardziej rozwiniętym regionem świata.
Tobie wolno, komuś kto jest politykiem ie powinno być. I jeżeli wspomniany wiech to taki parch to ktoś tak obrotny jak zajączkowska powinna bez problemu go zaorać. Ale widocznie obrotna jest jak jej koledzy z blokowiska forme zalewają.
Zajączkowska powtarza takie nie do ,,końca sprawdzone" ogólniki. Fakt mogłaby sie bardziej postarać.