Wpis z mikrobloga

zarzucasz jej manipulacje, a napisała prawdę. Pomijam, że ja obrażasz.

@Skrzycki: mnipuluje, nie cofniemy w rozwoju nasza gospodarke, juz teraz ETS placimy wysoki a PKB idzie mocno w gore, z reszta Chiny ktore nie sa w UE tez maja podobny cel
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam: cyniczna, wyrachowana p---a, podobnie jak reszta konfederacji. Wiedza, że ich targetem są niepiśmienni debile, bez umiejętności analizowania faktów, więc produkują krzykliwy content właśnie skierowany do takich ludzi.
  • Odpowiedz
@Jay_joshua: Nie zredukowałeś, bo inni zrobili to za Ciebie. Czujesz się dumny? Dokładnie na tym to polega. Ty zesrasz się na środku chodnika, społeczeństwo poniesie koszty i posprząta.
  • Odpowiedz
Zastanawiam się, czy te manipulacja to z niewiedzy i nieogaru czy zwyczajnie z cynizmu

@To_ja_moze_pozamiatam: stawiam 99 do 1 ze z cynizmu. to sa te same modus operandi jak Mateckie, Mejzy itp. - polityka to latwa kariera i latwa kasa, wystarczy drzec morde i szczuc strachem i byc rozpoznawalnym, a PiS czy Konfa chetnie takich ludzi przygarnie i wzuci na "jedyneczke" w wyborach.
  • Odpowiedz
@Bushi13: o, Jakub Wiech - znany lobbysta OZE, który udaje eksperta w mediach i zaczepia kogo popadnie po za nimi, licząc na zasięgi. Też bym go ignorował. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
stawiam 99 do 1 ze z cynizmu. to sa te same modus operandi jak Mateckie, Mejzy itp. - polityka to latwa kariera i latwa kasa, wystarczy drzec morde i szczuc strachem i byc rozpoznawalnym,

@vogello: Mi by było głupio coś takiego robić. Nawet chyba anonimowo.
@uubus @JazzBlurr Potęga argumentów...
@IV_RP Wszyscy którzy się z tobą nie zgadzają to lobbyści- tak wiem. Nadal czekam na odpowiedź na moje
  • Odpowiedz
Czekam na twój, nieideologiczny pomysł redukcji emisji.

@To_ja_moze_pozamiatam: ideologią jest już pomysł, że trzeba w ogóle redukować emisję jeszcze bardziej, w momencie jak Europa odpowiada za tylko 6% światowej emisji, będąc jednocześnie najbardziej rozwiniętym regionem świata.
  • Odpowiedz
@IV_RP:

o, Jakub Wiech - znany lobbysta OZE, który udaje eksperta w mediach i zaczepia kogo popadnie po za nimi, licząc na zasięgi. Też bym go ignorował

Tobie wolno, komuś kto jest politykiem ie powinno być. I jeżeli wspomniany wiech to taki parch to ktoś tak obrotny jak zajączkowska powinna bez problemu go zaorać. Ale widocznie obrotna jest jak jej koledzy z blokowiska forme zalewają.
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam: no bo inne regiony np. Somalia nie dąży do redukcji. W swej tezie nie wymieniłeś że chodzi o regiony UE ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie tłumacz tego skrótem myślowym bo to zwykłe niedopowiedzienie.
Zajączkowska powtarza takie nie do ,,końca sprawdzone" ogólniki. Fakt mogłaby sie bardziej postarać.
  • Odpowiedz