Wpis z mikrobloga

@Skrzycki: To nie poglądy tylko brak wiedzy i właśnie manipulacja. Nie wie na czym polega Zielony Ład i dlaczego można powiedzieć, że go "nie ma". Nie rozumie czym jest skrót myślowy. Nie dostrzega potrzeby redukcji gazów cieplarnianych i nie rozumie jak ma działać cały mechanizm który ma również wpływać na inne kraje. Kłamie, że inne regiony nie dążą do redukcji. Sugeruje spisek...wymieniłem może z połowę tych bzdur dopiero. Widzę, że
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam ale to, że Niemcy zawsze będą kombinować jak nas osłabić, jak się dorobić naszym kosztem, to jest wpisane w ich podstawowy interes, to się dzieje odkąd weszliśmy do UE, to nie jest żadne myślenie spiskowe, a w ostatnich miesiącach wszyscy już zobaczyli, że nie wiemy czy w UE leci pilot, więc gadanie, że każda prawacka krytyka pomysłów UE to jakieś manipulacje, to takie same manipulacje
  • Odpowiedz
to co piszesz to ideologiczny bełkot. Przyjmij do wiadomości, że wielu ludzi się z tym nie zgadza i niekoniecznie nie mają racji.

@Skrzycki: Globalne ocieplenie to ideologia :D
Ideologicznym bełkotem jest właśnie jej wypowiedź i to jest nawet idealny wzór.
Gdzie jest ideologia w tym co napisałem? To, że nie rozumie skrótów myślowych to ideologia? Podatek na importowane towary to ideologia? Bredzisz tak jak ona.
  • Odpowiedz
Pomijam, że ja obrażasz.

@Skrzycki
Ojej, mówią na patuske, że jest patuską, nieprawdopodobne. To karynisko może obrażać wszystkich innych, nawet w tym wpisie ale o niej to już nie wolno nic powiedzieć?

Dostała się do parlamentu europejskiego przez głosy spermiarzy i dlatego że potrafi głośno szczekać. Zero szacunku dla takich ludzi, poziom batyra i ludzi z 'najbardziej merytorycznej partii'.
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam przez ostatnie 10 lat nie zredukowałem ani grama gazów cieplarnianych. Za to płacę więcej za wszytko. 10 lat temu mój samochód palił 9l i ten który kupiłem rok temu też pali 9l więc jaka to redukcja, poza tym że zapłaciłem więcej za samochód? Gazu do ogrzewania domu też zużywam tyle samo z tym że ten gaz jest 4x droższy bo zielony.
  • Odpowiedz