Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +365
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz
JakDorobic_com +90
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz

Nie twierdzę, że nie padła taka propozycja.
@Skrzycki: Globalne ocieplenie to ideologia :D
Ideologicznym bełkotem jest właśnie jej wypowiedź i to jest nawet idealny wzór.
Gdzie jest ideologia w tym co napisałem? To, że nie rozumie skrótów myślowych to ideologia? Podatek na importowane towary to ideologia? Bredzisz tak jak ona.
EDIT już nie mogę edytować
@To_ja_moze_pozamiatam: globalne ocieplenie nie, pomysł na reagowanie na globalne ocieplenie jak najbardziej może być ideologią.
Masz, manipulatorze:
https://naukaoklimacie.pl/fakty-i-mity/mit-zmieniono-globalne-ocieplenie-na-zmiane-klimatu-63
Możesz przeczytać całość a jak nie dasz rady to tam niżej są dwa akapity o używanych sformułowaniach.
@Skrzycki
Ojej, mówią na patuske, że jest patuską, nieprawdopodobne. To karynisko może obrażać wszystkich innych, nawet w tym wpisie ale o niej to już nie wolno nic powiedzieć?
Dostała się do parlamentu europejskiego przez głosy spermiarzy i dlatego że potrafi głośno szczekać. Zero szacunku dla takich ludzi, poziom batyra i ludzi z 'najbardziej merytorycznej partii'.