Aktywne Wpisy

mamamarcina +55
Chłop sobie zaparkował samolot u mnie na wsi, na poboczu, gdzieś poszedł, ale zostawił karteczkę ze jak przeszkadza to żeby dzwonić xD
Ciekawe czy zabierze do rana.
Kartka w kom.
Ciekawe czy zabierze do rana.
Kartka w kom.
źródło: temp_file852234320869603046
Pobierz
ekscytacje +16
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a

lacznie bylo 75 osob ale jedna zostala wywalona z powodu bycia z-----ą, tak bywa
bylo wiec nas naprawde 74 a skonczylo okolo 40 ale tych w ostatim tygodniu juz nie wywalalem bo dobroc moja jest nieskonczona
grubasy sa leniwe, sa nie zbyt madre i w ogole sa jakie sa a wiem o czym mowie bo sam bylem grubasem a mentalnie jestem nadal
zgubuilismy ladnie 333,95 kg, wg mnie calkiem ladny wynik
procentowo pierwsz adziesiatka wyglada tak:
1 @niepoprawny_marzyciel 13,39
2 @braszok 12,81
3 @NiebinarnyTaboret 12,11
4 @GigaPanda 11,88
5 @tenbydlak 10,83
6 @BillieJane 10,46
7 @dracuch 9,77
8 @Kojaan 8,41
9 @MegaZU0 8,36
10 @saul 8,23
wagowo:
1 @GigaPanda 16,00 kg
2 @niepoprawny_marzyciel 15,60 kg
3 @NiebinarnyTaboret 11,70 kg
4 @braszok 11,30 kg
5 @cadmus 11,20 kg
6 @tenbydlak 11,10 kg
7 @MegaZU0 10,70 kg
8 @BillieJane 10,00 kg
9 @gorobei 10,00 kg
10 @dracuch 9,30 kg
gratulacje dla wszystkich!
3 osoby pozbyly sie nadwagi, 11 otylosci a dodatkowe 6 zmniejszyly stopien swoiej otylosci o 1. no pieknie po prostu
srednio stracilismy 1,4 punkta w skali bmi, ale zwyciezcy to ponad 4,5 w tej skali
nie pisze wiecej bo w sumie nie ma co, teraz tylko tego nie popsuc i w wakacje sobie nie odpuscic
w wakacje nie mamy igrzysk, ale zostaje excel i discord - mozna dolaczyc i pogadac, wszystkich tez zachecam, nawet tych co odpadli do powrotu i monitorowania wagi przez wakacje, bez cisnienia, bez odpadania bez niczego - tylko by wiedziec co sie dzieje
na razie 15 oosb sie zdecydowalo prowadzic excela przez wakacje, nie duzo, ale moze bedzie wiecej
powodzenia grubasy
#odchudzanie #chudnijzwykopem #wakacje
Gratulacje dla wszystkich, którzy wytrwali, w szczególności dla tych, którzy zrzucili trochę sadła.
Z tego miejsca chciałbym również przeprosić wszystkich, że popsułem ogólny wynik. W sumie zawaliłem praktycznie cały okres trwania igrzysk. Słaba kondycja psychiczna i problemy w życiu prywatnym sprawiły, że dieta była ostatnią rzeczą o jakiej myślałem. Brzmi jak kolejna wymówka i w sumie jest to wymówka, ale jak już to wielokrotnie ustalaliśmy, my grubasy jesteśmy mistrzami
Więc rozumiem cię jak nikt
Związany z Igrzyskami i Twoją inicjatywą jestem od początku roku. Poszło już ponad 22kg w dół. Czy zrobił bym to bez uczestników? Być może tak, ale z całą ekipą było to na pewno dużo łatwiejsze. Pozdrawiam uczestników i zachęcam nowych do wzięcia udziału już za dwa miesiące.
P.S. Nie jest to żaden MLM ani inne lizanie się po jajcach. Nikt tutaj nie zarabia. Uda to
Także jeśli ktoś jest ulańcem a chce coś zmienić i brakuje mu motywacji, to zachęcam do wzięcia udziału w kolejnej edycji, tylko nie okażcie się parówami, które skończą po 2 tygodniach. Tu się nie biega, tu się z--------a!
Do zabawy warto dołączyć po wakacjach bo jak motywacja zanika to tam można dostać wsparcie, i głupio przed innymi.
Przed większością jeszcze dużo pracy więc edycje muszą trwać dalej, przynajmniej do końca roku.
Jak dla mnie fajna akcja, bo dowiedziałam się, że nie tylko ja jestem z-----a xD
Odwaliłam robotę, jak raz na zdrowo, a nie po prostu, żeby zrzucić kg 👌
Ani my mądrzy, ani potulni - pomimo tego on w miarę regularnie organizuje kolejne edycje igrzysk.
Jeśli ktoś z was planuje #odchudzanie to polecam dołączyć do kolejnej edycji - rzeczywiście łatwiej jest jeśli robisz to z grupą osób, która również ma taki cel jak ty.
Każdy z nas ma jakieś