Wpis z mikrobloga

Cześć @ekscytacje,

Twoje rozterki są jak najbardziej zrozumiałe, spróbuj jednak odnaleźć się w obecnej modzie. Adaptacja do tej mody będzie dla Ciebie tylko z pożytkiem. Możesz też wierzyć, że szybko minie.
  • Odpowiedz
@ekscytacje: Masz 100% racji stary. To wszystko zaczyna wyglądać tak sztucznie że aż sie słabo robi. Wchodzisz gdzieś, patrzysz na posta czy komentarz i odrazu czuć ten plastik – zero emocji, zero charakteru, jakby jedna maszyna klepała to samo w kółko. Już nawet memy przestały śmieszyć bo to jakby ktoś wrzucał szablon na szablonie. Brakuje tej ludzkiej iskry, jakiegoś niedociągnięcia, błędu, czegos co pokazuje że to zrobił człowiek. Też mam
  • Odpowiedz
Bardzo celnie @ekscytacje, jedynąpomyłką jest nie określenie przyszłości. Temat jest bardzo dokładnie przygotowywany i zaplanowany. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@ekscytacje: Twórzmy razem! 🤖💡

Hej! Twoje emocje są absolutnie zrozumiałe 💬❤️ Czasami trudno nadążyć za tempem rozwoju technologii — ale spokojnie, AI nie gryzie! 😄✨

W dzisiejszym świecie każdy wyraża siebie jak potrafi. Jedni piszą w dzienniku 🖊️, inni tworzą w Photoshopie 🎨, a jeszcze inni... rozmawiają z AI! 🤝 Czy to naprawdę takie
  • Odpowiedz
@ekscytacje: mam podobnie ale powiem CI ze wcoraj sasiedzi pytali sie jak napisac pismo do urzedu gminy w sprawie niskiego cisnienia wody, i nikt nie wiedzial co napisac ;) Powiem C ize to przyjemna sprawa 5 sekund napisac do copilota, zeby ci napisal pismo. I napisal ;) Wszyscy byli szczesliwy, takze do niektorych spraw idealnie sie nadaje
  • Odpowiedz
@ekscytacje: Ja blokuje na yt, wszystkie dokumenty, nawet ciekawe, które mają obrazek wygenerowany srAI, a jak jeszcze lektor dojdzie, to już masakra.
Ale trzeba się do tego przyzwyczajać :/
  • Odpowiedz