Wpis z mikrobloga

#igrzyskabebzonow v 5 zakonczneie i podsumowanie

lacznie bylo 75 osob ale jedna zostala wywalona z powodu bycia z-----ą, tak bywa
bylo wiec nas naprawde 74 a skonczylo okolo 40 ale tych w ostatim tygodniu juz nie wywalalem bo dobroc moja jest nieskonczona
grubasy sa leniwe, sa nie zbyt madre i w ogole sa jakie sa a wiem o czym mowie bo sam bylem grubasem a mentalnie jestem nadal

zgubuilismy ladnie 333,95 kg, wg mnie calkiem ladny wynik

procentowo pierwsz adziesiatka wyglada tak:
1 @niepoprawny_marzyciel 13,39
2 @braszok 12,81
3 @NiebinarnyTaboret 12,11
4 @GigaPanda 11,88
5 @tenbydlak 10,83
6 @BillieJane 10,46
7 @dracuch 9,77
8 @Kojaan 8,41
9 @MegaZU0 8,36
10 @saul 8,23

wagowo:
1 @GigaPanda 16,00 kg
2 @niepoprawny_marzyciel 15,60 kg
3 @NiebinarnyTaboret 11,70 kg
4 @braszok 11,30 kg
5 @cadmus 11,20 kg
6 @tenbydlak 11,10 kg
7 @MegaZU0 10,70 kg
8 @BillieJane 10,00 kg
9 @gorobei 10,00 kg
10 @dracuch 9,30 kg

gratulacje dla wszystkich!

3 osoby pozbyly sie nadwagi, 11 otylosci a dodatkowe 6 zmniejszyly stopien swoiej otylosci o 1. no pieknie po prostu

srednio stracilismy 1,4 punkta w skali bmi, ale zwyciezcy to ponad 4,5 w tej skali

nie pisze wiecej bo w sumie nie ma co, teraz tylko tego nie popsuc i w wakacje sobie nie odpuscic

w wakacje nie mamy igrzysk, ale zostaje excel i discord - mozna dolaczyc i pogadac, wszystkich tez zachecam, nawet tych co odpadli do powrotu i monitorowania wagi przez wakacje, bez cisnienia, bez odpadania bez niczego - tylko by wiedziec co sie dzieje
na razie 15 oosb sie zdecydowalo prowadzic excela przez wakacje, nie duzo, ale moze bedzie wiecej

powodzenia grubasy

#odchudzanie #chudnijzwykopem #wakacje
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykopowy_brukselek:
Gratulacje dla wszystkich, którzy wytrwali, w szczególności dla tych, którzy zrzucili trochę sadła.
Z tego miejsca chciałbym również przeprosić wszystkich, że popsułem ogólny wynik. W sumie zawaliłem praktycznie cały okres trwania igrzysk. Słaba kondycja psychiczna i problemy w życiu prywatnym sprawiły, że dieta była ostatnią rzeczą o jakiej myślałem. Brzmi jak kolejna wymówka i w sumie jest to wymówka, ale jak już to wielokrotnie ustalaliśmy, my grubasy jesteśmy mistrzami
  • Odpowiedz
Parę słów ode mnie. To moje pierwsze igrzyska. To była świetna przygoda. -11kg na liczniku i dalej leci. Igrzyska to niesamowity kop motywacyjny, który na mnie podziałał, bo wcześniej podejmowałem próby chudnięcia, lecz bezskutecznie.
Także jeśli ktoś jest ulańcem a chce coś zmienić i brakuje mu motywacji, to zachęcam do wzięcia udziału w kolejnej edycji, tylko nie okażcie się parówami, które skończą po 2 tygodniach. Tu się nie biega, tu się z--------a!
  • Odpowiedz
@wykopowy_brukselek: polecam tego alegrowicza.

Do zabawy warto dołączyć po wakacjach bo jak motywacja zanika to tam można dostać wsparcie, i głupio przed innymi.
Przed większością jeszcze dużo pracy więc edycje muszą trwać dalej, przynajmniej do końca roku.
  • Odpowiedz
Fajna akcja, dobra robota, cele spełnione, ciśniemy dalej przez wakacje, żeby w następną edycję wjechać z 6 kilo lżejszym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Chciałem podziękować @wykopowy_brukselek za to, że po takim czasie nadal ma siły użerać się z takimi grubasami jak my.
Ani my mądrzy, ani potulni - pomimo tego on w miarę regularnie organizuje kolejne edycje igrzysk.

Jeśli ktoś z was planuje #odchudzanie to polecam dołączyć do kolejnej edycji - rzeczywiście łatwiej jest jeśli robisz to z grupą osób, która również ma taki cel jak ty.
Każdy z nas ma jakieś
  • Odpowiedz