Aktywne Wpisy

FELIX90 +298

wybryk_natury +80
Kakałko z Misią #pokazkota #misiafanclub
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
-7 lat pasożytowania na starych i mieszkanie z nimi w domu
-Zarabianie powyżej średniej krajowej przez większość tych 7 lat
-Oszczędzanie na wszystkim, auto stary rupieć, telefon nadaje się do muzeum
-Odmawianie wszystkim znajomym co chwilę wyjazdów w góry, czy na wakacje
-Ulubiona rozrywka to spacer po lesie
-Inwestowanie wszystkich oszczędności w giełdę i zwrot (bilans) już ponad 500 procent plus
-Brak zadłużeń, chwilówek
Dalej:
-Oszczędności dziewczyny z roku pracy jako lekarz na stażu
-Pożyczenie trochę hajsu po kilkanaście, dziesiąt k od babci dziewczyny, moich rodziców, jej rodziców, mojego przyjaciela
I DALEJ NIE WYSTARCZY NA MIESZKANIE W DUŻYM MIEŚCIE BEZ KREDYTU ewentualnie na jakąś klitkę 28 metrów max.
I powiedzcie, że to nie jest patologia. Teraz tylko poczekam aż zbiorą się dziś boomerzy z mojej rodziny przy stole i będą p-------ć jak młodzi to mają teraz łatwo.
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #inwestowanie #gielda
Jeśli naprawdę prawie nic nie wydajesz i od 7 lat wszystko inwestujesz, to będąc 500% na plusie masz jakiś milion PLN lub dwa, powinno wystarczyć na więcej niż 28 metrów.
Zawsze znajdą się też osoby jak moja siostra które po prostu wezmą 3ci kredyt i kupią. Może i dużo pracują i zwolnić się z pracy nie mogą bo wisi
Nigdzie nie ma takiej szajby. Oczywiście każdy kto zna podstawową matematykę i rozumie demografię to wie jak to się w Polsce skończy jak w ogóle nie rodzą się dzieci. Teraz kupujesz za 400 k w powiatowym, a za 30 lat tego nie sprzedasz.
Nawet w dużych miastach się
@MakiawelicznyAltruista: a próbowałeś nie kupować w najdroższych miastach w Polsce? Polecam spróbować.
Na mieszkanie człowiek powinien być w stanie odłożyć w 3-4 lata, tzn miejsce do zamieszkania. To jest podstawowa rzecz, żeby w ogóle żyć.
Na wkład własny to bym się mógł zgodzić, ale wszzyscy tu z jakiegoś powodu chcecie kupować za gotówkę a nie na hipotekę, mimo że ta druga opcja w długim terminie jest dużo tańsza zwłaszcza jak masz doświadczenie z giełdą