Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +514
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
-7 lat pasożytowania na starych i mieszkanie z nimi w domu
-Zarabianie powyżej średniej krajowej przez większość tych 7 lat
-Oszczędzanie na wszystkim, auto stary rupieć, telefon nadaje się do muzeum
-Odmawianie wszystkim znajomym co chwilę wyjazdów w góry, czy na wakacje
-Ulubiona rozrywka to spacer po lesie
-Inwestowanie wszystkich oszczędności w giełdę i zwrot (bilans) już ponad 500 procent plus
-Brak zadłużeń, chwilówek
Dalej:
-Oszczędności dziewczyny z roku pracy jako lekarz na stażu
-Pożyczenie trochę hajsu po kilkanaście, dziesiąt k od babci dziewczyny, moich rodziców, jej rodziców, mojego przyjaciela
I DALEJ NIE WYSTARCZY NA MIESZKANIE W DUŻYM MIEŚCIE BEZ KREDYTU ewentualnie na jakąś klitkę 28 metrów max.
I powiedzcie, że to nie jest patologia. Teraz tylko poczekam aż zbiorą się dziś boomerzy z mojej rodziny przy stole i będą p-------ć jak młodzi to mają teraz łatwo.
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #inwestowanie #gielda
@MakiawelicznyAltruista: ja proponuję ostrożność bo taki boomer wyjmie kalkulator i powie sprawdzam:
7 lat x 12 miesięcy x 5 000zł = 420 000zł
500% zysku z giełdy 2,1 mln zł
Na co ci tam brakuje (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Nie, to nie jest patologia. To ty jesteś patologią, skoro uważasz, ze odkłądanie kilku tysięcy miesięcznie ma wystarczyć na mieszkanie bez kredytu.
@MakiawelicznyAltruista: Nigdy tak nie było.
@MakiawelicznyAltruista: Jest odwrotnie. Doświadczenie pokazuje, że w Polsce to banki są maksymalnie oszukiwane i dymane.
Wystarczy, że w sądzie powiesz "nie zrozumiałem umowy" i masz darmowy kredyt.
Do dużego miasta przeniesiesz się jak będziesz miał więcej pieniędzy, albo zmienisz swoje przekonanie o kredytach (ktore de facto służą właśnie po to, żeby nie wyrzucać całego kapitału od razu).
@MakiawelicznyAltruista: Koleś, życzę ci wszystkiego najgorszego i żebyś nigdy nie miał mieszkania.
Nie masz pojęcia o życiu w PRL. Nie masz pojęcia ile lat czekało się na mieszkanie spółdzielcze i ile to kosztowało.
Ja akurat wchodziłem w życie po upadku PRL. Teraz macie bajkę w porównaniu
źródło: temp_file742005133630480340
Pobierz@Spust: Co jeszcze cię śmieszy? Dostępność jedzenia i picia? xD
@MakiawelicznyAltruista: no to kierunek jakaś Malezja, czemu w tej patologii chcesz kupować mieszkanie?