Wpis z mikrobloga

Te nakrętki to jeden z najlepszych pomysłów UE.
Otwierasz, pijesz i zamykasz. Nie musisz jej trzymać, odkładać, później szukać.
Do tego podobno przyczyniają się do poprawy puli genowej, bo najsłabsze jednostki nie potrafią się napić i umierają z pragnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#europa #ekologia #niepopularnaopinia
PiotrFr - Te nakrętki to jeden z najlepszych pomysłów UE.
Otwierasz, pijesz i zamykas...

źródło: 1000021971

Pobierz
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiotrFr spróbuj napić się jogurtu pitnego w butelce. Serio. Jak spróbujesz to zrozumiesz o co mi chodzi. Zawołaj.

Fajnie będzie zobaczyć przemianę nakrętofila w nakrętofoba.
  • Odpowiedz
Nie musisz jej trzymać, odkładać, później szukać.

@PiotrFr: nie chce cie martwić, ale jeśli to był dla ciebie realny problem, to nie powinieneś innym wypominać słabych genów
  • Odpowiedz
  • 1
@mk321:

spróbuj napić się jogurtu pitnego w butelce. Serio. Jak spróbujesz to zrozumiesz o co mi chodzi. Zawołaj.

Moje dzieciaki (7 i 9) piją, jakoś nie sprawia im to problemów ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
prowadząc wolę mieć ją na butelce a nie trzymać w drugiej ręce

@PiotrFr: rownie dobrze możesz ją odłożyć, bo i tak jedną ręką wygodnie nie zakręcisz
  • Odpowiedz
taki kefir trzeba wstrząsnąć przed piciem, potem jeśli nie oderwiesz nakrętki to pewność, że ci kapnie. Będziesz odrywał przed wstrząśnieniem też szansa, że kapnie na boki. Sytuacja patowa.

@plusikdziczku: Mozesz sie ratować papierową słomką ;)
  • Odpowiedz
@PiotrFr: Dobrze że mam trzycyfrowe iq i nie potrzebuję mieć przytwierdzonego korka, aby go nie zgubić, nie udławić się nim, albo nie wsadzić go sobie w dupę.

@SmutnyKot: fajnie że jesteś taki mądry i sobie radzisz, ale większość ludzi ma iq dwucyfrowe, nawet po pomnożeniu x2
Zdradzę ci sekret - unia nie wprowadza praw, bo jej się coś wydaje, tylko wszystko poprzedza analizami

@Anhed: ale to
  • Odpowiedz