Aktywne Wpisy

Teuvo +80
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

Twórcy aplikacji mają największe obawy związane z tym że przychodnie nie będą chciały udostępniać prawdziwego grafiku bo.... lekarze którzy powinni być w szpitalu, robią overemployment i siedzą w prywatniej przychodni, a hajs pobierają jakby byli zatrudnieni na pełen etat, a do publicznej placówki przychodzą na 2 godziny. XD
Lekarze tłumaczą się że dobrze zarabiają, bo są zapracowani i robią po 200-300 godzin w miesiącu. G0wno prawda, w praktyce wygląda to tak że lekarz jest zatrudniony w dwóch miejscach na na pełen etat, ale do publicznej przychodni przychodzi na 2h. Tym powinna zająć się prokuratura.
#it #medycyna #lekarski #praca #pracait #programowanie #programista15k #lekarz #lekarze
źródło: Image
Pobierz@Zle_Japko: ustalałeś warunki z państwem bo pracujesz na NFZ. Czyli ze mną. Jak prywatnie chcesz coś takiego robić to nie moja sprawa.
@TurboDynamo: co to za rodzaj umowy? nie ma takiej w Polsce. ja pracuje na umowę o prace/umowe zlecenie/ b2b z januszem prowadzącym przychodnie i z żadnym państwem nie ustalałem żadnych warunków.