Aktywne Wpisy

źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 18.3% (92)
- Brzuszka 18.1% (91)
- Skrajka 36.2% (182)
- Ogonek 27.4% (138)
managerstrategii +203
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz

Change my mind.
Cóż, współczesna technologia na to pozwala i takie urządzenia działają już w większych miastach we Francji i UK a normy hałasu dla pojazdów są prawnie określone, więc to tylko kwestia egzekwowania istniejących przepisów. Od państwa - ochroniarza jeszcze gorsze jest państwo fikcyjne, tworzące regulacje bez faktycznego wpływu na rzeczywistość.
Tak, technologia już istnieje, przepisy są – tylko co z tego, skoro poziom absurdu rośnie szybciej niż poziom decybeli. Bo wiesz co? Jak jeden motor przeleci przez miasto i ktoś poczuje się lekko zaniepokojony, to nie znaczy od razu, że potrzebujemy Wielkiego Brata z mikrofonem przy
Śpię przy uchylonym oknie i nagle jedzie jakiś dresik z małym fiutkiem który probuje udowodnić że jego gruz to ferrari - przez co hałasuje
@Sark: oj tak, to samo powtarzam od dawna. Mieszkam na takim osiedlu przez które przechodzi normalna droga, do tego z bloków robi się studnia akustyczna i oczywiście debil jeden z drugim musi o tej 01:00 w nocy do odciny cisnąć tym gruzem z dziurawym tłumikiem albo motocyklem i do tego strzelać z wydechu. Jak ja jeżdżę o takich porach motocyklem to staram się trzymać możliwie
@Sark: to takie co robia zdjecia dzwiekow?