Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co myślicie. Jesteśmy razem 3 lata. Ona dalej nie chce razem zamieszkać. Jak pisze o tym albo mówię to obraca to w żart albo wysyła zdjęcia przerażonych zwierzaków. Tłumaczy to autyzmem jakimś nawet kuźwa niepotwierdzonym i że lubi być sama i mieć po swojemu. Nie przychodzi też do mnie tylko zawsze ja do niej bo u mnie faktycznie się dziwnie zachowuje i nic nie gada prawie. Jestem na skraju bo co jeśli to wszystko na nic i marnuje życie? eh #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim to nie autyzm powoduje że ona nie chce z Tobą mieszkać. To tylko wymówka, by nie podać prawdziwego powodu. Ludzie autystyczni normalnie ze soba mieszkają czy biorą śluby. Uważam że i tak jesteś cierpliwy. Jeśli macie więcej niż 25 lat oboje to wg mnie zmarnujesz sobie tylko życie z nią bo nigdy nie wejdziecie na kolejny etap relacji, który najwidoczniej pragniesz ale ona i jej powody stoją na przeszkodzie.
  • Odpowiedz
@mamracjewieszotym to nadal nie autyzm o czym mówisz tylko potrzeba przestrzeni, niezależności czy spokoju. Autyzm nie sprawia nagle że nie możesz komunikować swoich potrzeb w konstruktywny sposób i omijasz tematy licząc że inni się domyślą, załatwią cos za Ciebie czy po stwierdzeniu że to autyzm dadzą Ci spokój. Typiara nie komunikuje czemu tak ma i czy jej się zmieni trzymając opa w niepewności o przyszłość i zasłania się autyzmem. Tak się
  • Odpowiedz