Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +262
Cześć, mam na imię Kamil i od kilku miesięcy pracuję nad produktem, który rozwiązuje realny problem milionów ludzi na całym świecie.
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
źródło: antfsa
Pobierz
asdfghjkl +14

Mirki nie wiem już co mam robić. Jestem z moją dziewczyną 4 lata, oboje mamy po 30 lat. Zamieszkaliśmy razem w lutym. Dziewczyna od dawna chodzi do psychologa i bierze też jakieś tabsy. Ogólnie na codzień była zadowolona czasem jedynie miała gorszy nastrój i mówiła że nie ma w niej życia. Niestety ostatnio zbiegły się dwa wydarzenia - musieliśmy uśpić jej psa, a dziewczyna dowiedziała się że najprawdopodobniej nie będzie mogła mieć dzieci, a że jeżeli by chciała to już teraz trzeba próbować in-vitro. Ja przyjąłem to jakoś normalnie, stwierdziłem że możemy przyspieszyć plany i już się starać a jak nie to może keidy zaadoptujemy.
Ale ona się kompletnie załamała, przestała chodzić do psychologa, przestała brać tabsy, zaczęła mnie ignorować, mówi ze nie widzi dla siebie żadnej przyszłości i ma nadzieję, że ja przejedzie samochód. Chce się wyprowadzić bo dla niej nic już nie ma sensu.
Ja mam związane ręce, nie wiem co robić. Nikt o tym nie wie ani jej siostra ani rodzina. Dodatkowo jej siostra dopiero co urodziła dziecko.
Nie wiem jak jej pomóc bo za każdym razem jestem odtrącany.
Przyznam szczerze, że ja już też powoli zaczynam czuć że dochodzę do limitu, zwłaszcza ze dopiero co minął rok odkąd pochowałem najlepszego przyjaciela.
Mam wrażenie, że stała się trochę nieobliczalna i nie wiem czego się po niej spodziewać. Nie mam możliwości ja zmusić żeby szła do psychologa lub psychiatry. Nie wiem co robić, naprawdę.
#psychologia #depresja #feels
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Jeżeli odstawiła antydepresanty w takim momencie to sprawa jest bardzo poważna i w grę może wchodzić nawet samobój.
@heniek_8 ale ja nie chce od niej odchodzić.
@Zara_wracam brała tabsy od psychiatry oczywiście nie od psychologa.
Mam wrażenie, że ona całkowicie się załamała i straciła sens, nie chce rozmawiać, nic do niej nie dociera, chce się wyprowadzić i jak stwierdziła, chce być sama, a nie że ktoś jest z
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim:
wiem, każdy raczej woli zachować status
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: i tak nie powinna mieć dzieci, jeśli cały czas przyjmowała tabletki od psychiatry, więc na jedno wyszło
Ale generalnie Cie rozumiem, tez bylem 7,5 roku z kims kto totalnie sobie emocjonalnie nie radzil i nigdy nie mam zamiaru do czegos takiego wracac
@Piesiou: przepis na udany zwiazek wg wypopka: s--------ć przy pierwszej okazji jak dzieje się coś złego xD
I wy kmioty jęczycie że baby was "nie chcom"
Rodzina i znajomi mogą ich wspierać w leczeniu się (co też łatwe nie jest)
Ale jeśli ktoś nie chce się leczyć to znaczy, że świadomie decyduje się aby być toksycznym.
Myślę, że Twoja dziewczyna musi zdać sobie z tego sprawę.
Rozumiem, że szereg wydarzeń sprawił, że wpadła