Wpis z mikrobloga

Droga administracjo i moderacjo,

Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl

Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.

Z poważaniem,
Samozwańczy zastępca marszałka świętego tagu #nieruchomosci

#wykop #moderacjacontent #moderacja
affairz - Droga administracjo i moderacjo,

Wnoszę o upublicznienie danych moderatora...

źródło: mickpl

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl

@affairz: Jeśli mają być komuś przypisywane takie zasługi, to przyznaje się, to ja
  • Odpowiedz
@affairz: Pewnie wielu osobom tutaj wyjdzie na dobre nie wsłuchiwanie się w bajki tego farmazona. Jeżeli pamięć nie myli sam dałeś się nabrać na wiarę że wszystko już zaraz runie przez co nadal bujasz się z zakupem?

Ja osobiście żałuje że czytałem/słuchałem się tutejszych gołodupców bo mogłem kupić sporo lepsze mieszkanie wcześniej jako że miałem możliwości finansowe. No ale po co kupować skoro zaraz spadną? ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@Parmenides69:
Dokładnie ta sama historia u mnie. Mnie uratowała BK i to że udało mi się zarobić fajne pieniądze na fajnym kontrakcie. W przeciwnym razie byłbym w dupie przez p---------e golodupcow i wiarę w to że może mają rację. Nie mają, nie mieli , a wyrządzili wielu ludziom krzywdę swoim trollingiem. Ciekawe ilu jest takich co sobie nie poradziło i siedza skazani na wynajmie ?
  • Odpowiedz
  • 6
Jeżeli pamięć nie myli sam dałeś się nabrać na wiarę że wszystko już zaraz runie przez co nadal bujasz się z zakupem?

@Parmenides69: mógłbym napisać, że dałem się nabrać ale to by było winienie wszystkich dookoła, tylko nie siebie. nie kupiłem w 2019/2020 bo bałem się kredytować + nie dało się przewidzieć wojny/inflacji/covida/waldemara budy. z perspektywy 2025 z------m na maxa, z perspektywy tamtej decyzji zachowałem się zachowaczo, ale decyzja nie
  • Odpowiedz
@Wielka-Polska-Betonowa: ładnie Cię d--a piecze xd
Mój dom kosztował total pod dwie bańki polskich złotych z wykończeniem w standardzie PREMIUM.
Coś co dla 95% z Was na tagu jest sennym marzeniem to moja codzienna rzeczywistość.

Boli, że wypunktowałem to, jak ceny odjechały i jak wielu ludzi zostało oszukanych wierząc w spadkowe bajki?
  • Odpowiedz
Mój dom kosztował total pod dwie bańki polskich złotych z wykończeniem w standardzie PREMIUM.

Coś co dla 95% z Was na tagu jest sennym marzeniem to moja codzienna rzeczywistość.

O Chryste xD. Widać niektórzy mogą wyjść z biedy, ale bieda z nich nie wyjdzie nigdy xD.
  • Odpowiedz
@affairz: W dużej mierze się zgodzę i miałem podobne podejście ale czy naprawdę sądzisz że to tutjesze gadanie o spadkach jest podyktowane jakimiś głębszymi przemyśleniami i zachowawczą strategią zarządzania majątkiem? Z tego co widzę to bardziej zaklinanie rzeczywistości i opieranie się na wyciągniętych z d*py tezach.
  • Odpowiedz
  • 2
@Parmenides69: może. ja mam teraz odwrotną sytuację, nazbierałem kasy, ale deweloperzy w ostatnich latach produkowali tylko dwupokojowe kurniki i jest straszna stypa w ofercie. a jak coś mi się podoba to albo ma cenę jakby to był Konstancin-Jeziorna a nie szara Łódź, albo ma jakieś wady prawne lub techniczne, które potem wychodzą, ew. jeszcze wisienka na torcie: wszystko jest git, ale w ostatniej chwili sprzedawca się wycofuje
  • Odpowiedz

@affairz: wy to wszyscy na tym tagu jesteście mitomani i narcyzi skoro się wam wydaje, że cały wypok i całe wybory kręciły się wokół micka i waszych gróźb, że się obrażicie xD
  • Odpowiedz

@PanieAreczku: JESTEM KIIIMŚ KUURWAA
  • Odpowiedz