Aktywne Wpisy

winsxspl +232
komu to przeszkadzało? ubrać się na cebulkę i gitara, a nie pocić się jak świnia w parniku i nie mieć czego zdjąć z siebie, a okna jeszcze dodatkowo dogrzewają
#l-------------j #z-------------j #niepopularnaopinia
#l-------------j #z-------------j #niepopularnaopinia

źródło: image
Pobierz
labelle +224
Dwa lata temu przeprowadziłam się do mojego niebieskiego, do miasta oddalonego o 80 km od mojego wcześniejszego miejsca zamieszkania i pracy. Szukałam wtedy pracy na już – i udało się. W 3 dni po przeprowadzce znalazłam pracę w zawodzie (księgowość).
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.
Z poważaniem,
Samozwańczy zastępca marszałka świętego tagu #nieruchomosci
#wykop #moderacjacontent #moderacja
źródło: mickpl
Pobierz@affairz: Jeśli mają być komuś przypisywane takie zasługi, to przyznaje się, to ja
źródło: image
PobierzJa osobiście żałuje że czytałem/słuchałem się tutejszych gołodupców bo mogłem kupić sporo lepsze mieszkanie wcześniej jako że miałem możliwości finansowe. No ale po co kupować skoro zaraz spadną? ( ͡° ͜ʖ
Dokładnie ta sama historia u mnie. Mnie uratowała BK i to że udało mi się zarobić fajne pieniądze na fajnym kontrakcie. W przeciwnym razie byłbym w dupie przez p---------e golodupcow i wiarę w to że może mają rację. Nie mają, nie mieli , a wyrządzili wielu ludziom krzywdę swoim trollingiem. Ciekawe ilu jest takich co sobie nie poradziło i siedza skazani na wynajmie ?
@Parmenides69: mógłbym napisać, że dałem się nabrać ale to by było winienie wszystkich dookoła, tylko nie siebie. nie kupiłem w 2019/2020 bo bałem się kredytować + nie dało się przewidzieć wojny/inflacji/covida/waldemara budy. z perspektywy 2025 z------m na maxa, z perspektywy tamtej decyzji zachowałem się zachowaczo, ale decyzja nie
Mój dom kosztował total pod dwie bańki polskich złotych z wykończeniem w standardzie PREMIUM.
Coś co dla 95% z Was na tagu jest sennym marzeniem to moja codzienna rzeczywistość.
Boli, że wypunktowałem to, jak ceny odjechały i jak wielu ludzi zostało oszukanych wierząc w spadkowe bajki?
O Chryste xD. Widać niektórzy mogą wyjść z biedy, ale bieda z nich nie wyjdzie nigdy xD.
Za 10 dni wróci.
@PanieAreczku: XDDDD
Komentarz usunięty przez autora
@affairz: wy to wszyscy na tym tagu jesteście mitomani i narcyzi skoro się wam wydaje, że cały wypok i całe wybory kręciły się wokół micka i waszych gróźb, że się obrażicie xD
@PanieAreczku: JESTEM KIIIMŚ KUURWAA