Aktywne Wpisy

PeeJay +115
#referendum #krakow #oswiadczenie
Nie idę na referendum. Nie idę i już tłumaczę dlaczego.
Ponad 7 lat mieszkania w Krakowie pokazało mi, że to miasto zmienia się. Niektóre zmiany mi się podobały, inne nie. Wiadomo, nie jest idealnie. Mnóstwo rzeczy wymaga gruntownego przemyślenia przez władze miasta. Patodeweloperka, samochodoza (kretyńsko wprowadzone SCT to żadne rozwiązanie), nieprzemyślana strategia turystyczna. Mimo że podobnie jak wszyscy byłem zmęczony Majchrowskim, a Miszalski
Nie idę na referendum. Nie idę i już tłumaczę dlaczego.
Ponad 7 lat mieszkania w Krakowie pokazało mi, że to miasto zmienia się. Niektóre zmiany mi się podobały, inne nie. Wiadomo, nie jest idealnie. Mnóstwo rzeczy wymaga gruntownego przemyślenia przez władze miasta. Patodeweloperka, samochodoza (kretyńsko wprowadzone SCT to żadne rozwiązanie), nieprzemyślana strategia turystyczna. Mimo że podobnie jak wszyscy byłem zmęczony Majchrowskim, a Miszalski

Mega_Smieszek +249
źródło: 1000016379
Pobierz

Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.
Z poważaniem,
Samozwańczy zastępca marszałka świętego tagu #nieruchomosci
#wykop #moderacjacontent #moderacja
źródło: mickpl
Pobierz@affairz: Jeśli mają być komuś przypisywane takie zasługi, to przyznaje się, to ja
źródło: image
PobierzJa osobiście żałuje że czytałem/słuchałem się tutejszych gołodupców bo mogłem kupić sporo lepsze mieszkanie wcześniej jako że miałem możliwości finansowe. No ale po co kupować skoro zaraz spadną? ( ͡° ͜ʖ
Dokładnie ta sama historia u mnie. Mnie uratowała BK i to że udało mi się zarobić fajne pieniądze na fajnym kontrakcie. W przeciwnym razie byłbym w dupie przez p---------e golodupcow i wiarę w to że może mają rację. Nie mają, nie mieli , a wyrządzili wielu ludziom krzywdę swoim trollingiem. Ciekawe ilu jest takich co sobie nie poradziło i siedza skazani na wynajmie ?
@Parmenides69: mógłbym napisać, że dałem się nabrać ale to by było winienie wszystkich dookoła, tylko nie siebie. nie kupiłem w 2019/2020 bo bałem się kredytować + nie dało się przewidzieć wojny/inflacji/covida/waldemara budy. z perspektywy 2025 z------m na maxa, z perspektywy tamtej decyzji zachowałem się zachowaczo, ale decyzja nie
O Chryste xD. Widać niektórzy mogą wyjść z biedy, ale bieda z nich nie wyjdzie nigdy xD.
Za 10 dni wróci.
@PanieAreczku: XDDDD
Komentarz usunięty przez autora
@affairz: wy to wszyscy na tym tagu jesteście mitomani i narcyzi skoro się wam wydaje, że cały wypok i całe wybory kręciły się wokół micka i waszych gróźb, że się obrażicie xD
@PanieAreczku: JESTEM KIIIMŚ KUURWAA