Wpis z mikrobloga

• 12
@Commodore_64: : Znalazł się na celowniku absolutnego mistrza destrukcji Jarosława Kaczyńskiego. On już przez swoje sieci powiązań zniszczy Twój wizerunek i będziesz się kojarzył e wszystkim co dla PiS-owca najgorsze, powie że znasz OBCE języki naszych wrogów i wmówi wszystkim że jesteś złem najgorszym.
  • Odpowiedz
  • 233
@Commodore_64 jak powiedziałem koleżance że Trzaskowski to przegrywa I już 5 lat temu przegrał z nikim to miałem 40min wywodu jaki jest cudny. Nie stawia się 2x na przegrywa
  • Odpowiedz
  • 12
@Commodore_64 koalicja po raz kolejny uczy się o tym że ludzie w Polsce nie mają lewicowych poglądów i jechanie po drugim kandydacie w mediach tego nie zmieni xd
  • Odpowiedz
@Commodore_64: moim zdaniem jest inaczej. To nie Trzaskowski miał słabą kampanię, a po, prostu naród woli pisowkie szczucie, kłamstwa, manipulacje.
Nie mogłem słuchać wczoraj nawrockiego po ogłoszeniu wyników exit poll, a naród jednak woli, gdy karoluś mówi, że jest niezależny, bezpartyjny, że Trzaskowski kłamie, że media niepisowkie kłamią, że on będzie łączył rozdartą na pół Polskę, gdy dosłownie 2 zdania wcześniej sobie zaprzeczał.

Właśnie to woli 51% społeczeństwa.
  • Odpowiedz
@Commodore_64 ale nie opowiadaj o Polsce powiatowej bez pracy. Wywodzę się z takiej i nie ma problemów na miejscu z pracą. Zgoda ze to nie korpo, ale da się żyć spokojnie i normalnie. Niestety tym ludziom się wmawia i to obie strony, że są jacyś gorsi dlatego nie powinni głosować, albo powinni głosować za tymi którzy pozwolą im wstać z kolan. P---------e, 20 lat temu była polska powiatowa bez pracy. Dzisiaj
  • Odpowiedz