Wpis z mikrobloga

Wykopki szybko róbcie protest, gówniany midas dostał bana na 2 tygodnie. Zmieniajcie awatary, spamujcie feed. Nie może być tak, że mafia deweloperska wam marszałka ucisza. #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #kredythipoteczny #gielda #afera #heheszki

Dusk_Forest77 - Wykopki szybko róbcie protest, gówniany midas dostał bana na 2 tygodn...

źródło: 37dbfd6bac78c3cb14e5ba1ff7910f6b1be31c62f0d7d8f151d1fcdcfec26afa

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@the_good_guy: Tak, mam nadzieje że kolejny ban będzie dłuższy "reason": notoryczne, celowe nieoznaczanie treści politycznych tagiem #polityka", "expired": "2025-06-17 13:03:23" Komu jak komu, ale akurat jemu mały urlop od aktywności na wykopie się przyda, może odkryje że gdzieś tam za oknem jest inny, ciekawszy świat.
  • Odpowiedz
  • 16
@Dusk_Forest77 O tu jesteście płatne polityczne trolle XD Większość ludzi g---o obchodziła wasze płacze o wyborach tak i teraz nikogo nie będzie obchodziła wasza kampania j-----a po mickpl.
  • Odpowiedz
@Dusk_Forest77:
Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama @mickpl, okazało się, że chłopak popełnił s---------o. P------ł się, zostawił list pożegnalny, w którym napisał, że nie może znieść szykanowania go w internecie. Brawo! Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie prokuratury. Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie szykanować najsłabszych? Nawet sobie nie wyobrażacie co ten chłopiec przeżywał - nie miał
  • Odpowiedz
taki to mitoman, ze rozpoczal ruch na portalu ze smiesznymi obrazkami, ktorego efektem byly rozmowy w sejmie i podejmowanie tematow w najwiekszych mediach tego kraju

@ciezki_klimat: chłopie masz tu konto od miesiąca xdd. Mick od 10+ lat wrzuca tu codziennie swoje wysrywy i 90% z nich od razu usuwa jak ktoś mu zwróci uwagę, że nie ma racji. Starzy bywalcy tagów #gielda i #nieruchomosci dobrze pamiętają
  • Odpowiedz
@ZdeformowanyKreciRyj: doskonale zdaje sobie sprawe jak on dziala. TO konto mam od miesiaca. siedze na tym portalu kilka, dobrych lat. rzeczywiscie mozna miec beke z jego planow i oczekiwan odnosnie kupna mieszkania i liczenia na spadki, ale nie mozna mu odmowic, ze j------c jest uparty i jego dzialania przynosza efekty dla calego spoleczenstwa. no chyba, ze jestes deweloperuchem, wtedy j---c cie, tak o
  • Odpowiedz