Aktywne Wpisy
Besalama +59

Nadia_ +258
Cześć Wrocław
Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i
Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i
źródło: 9abace31-7cdb-4dda-a47b-18c09b059961
Pobierz

Już się odnalazła i rodzina prosi o niezadawanie pytań. ( ͡º ͜ʖ͡º) Podobno była u swojego 24-letniego chłopaka, zapewne aktywnego użytkownika portalu wykop.pl i tagu #rumun i #stopyboners
Tam przebywa cała śmietanka tego portalu.
@Zoriuszka: Bo zaraz się okaże że dziewczynka znalazła się u jakiegoś typa poznanego w necie a rodzina po odnalezieniu będzie prosiła "o niezadawanie pytań"
Nadużywa się różnego rodzaju alarmow ale jak przyjdzie co do czego to większość ludzi po prostu oleje temat albo będzie się z tego wyśmiewać.
Komentarz usunięty przez autora
o 3 w nocy
do ludzi z drugiego końca Polski.
Ja to bym o 3 w nocy chciał dostawać Alerty o poważnych rzeczach, bo jak mi telefon wibruje w środku nocy i sms od "alert rcb" to powinno mi się zrobić co najmniej ciepło i mnie wyrwać z łóżka, ale teraz będę te alerty miał jeszcze bardziej w dupie dzięki właśnie takim alertom jak ten.
A mówimy u mnie o systemie na kilka milionów, a co dopiero na całe państwo.
@dominges08: mój telefon nie jest środkiem masowego przekazu, od tego są radio i telewizja. Wysyłanie tego typu komunikatów na mój telefon to nadużycie.
Wiadomo że walić!
Jak przejawia się twoja empatia? Co dobrego zrobiłeś np. w tym tygodniu?
rcb ma mnie informowac ze cos powaznego sie stanie a nie ze mam biegac i szukac dziecka bez podanego zdjecia bo mam wejsc na jakas strone X D