@Waleczny_Kalafior: odwrotnie to widzę i odbieram: jakbym usłyszał, że zaginęła w X i może być w całej Polsce, to mówi mi to więcej, niż, że gdzieś jest, ale nie wiadomo gdzie.
Mirki ale pierdzielenie, że się wyskakała jest nie na miejscu. Raz, że 11 lat dwa jeszcze osoba zatrzymana, czyli dziecko pewnie było uprowadzone. Co innego patokaryna lat 16 a co innego 11 letnie dziecko. Wiem, że Sosnowiec, ale bez przesady tam też mieszkają normalni ludzie.
Według nieoficjalnych ustaleń RMF FM dziewczynka miała zostać odnaleziona w województwie zachodniopomorskim, w sprawie została zatrzymana jedna osoba.
@Zoriuszka To,że wysłano child alert ok, ale dlaczego nie wysłano teraz info, że dzieciak się odnalazł? Powinna być wysłana informacja, że poszukiwania zostały zakończone.
@kopawdupeswiniom: ja myślę podobnie, że to nie jest narzędzie odpowiednie do tego. Po drugie nie ma nawet zdjęcia tylko opis, który będzie pasował do ogromnej liczby dzieci w Polsce. "Wejdź sobie na stronę policji i znajdź". Już widzę jak ludzie wchodzą i szukają. Pewnie córka kogoś ważnego dlatego dla niej taki wyjątek zrobiony.
@Anadros: Błąd w logice, zwłaszcza użycie wyrazu "taki". Zostawiam do przemyślenia
@Waleczny_Kalafior: odwrotnie to widzę i odbieram: jakbym usłyszał, że zaginęła w X i może być w całej Polsce, to mówi mi to więcej, niż, że gdzieś jest, ale nie wiadomo gdzie.
W 2014 r. w Polsce zgłoszono 8261 zaginionych osób małoletnich,
To uważasz, że teraz każde zaginięcie w Polsce powinno przychodzic na telefon? 8200 alertów rocznie?
Powinna być wysłana informacja, że poszukiwania zostały zakończone.
Coś ci się pomyliło, w
Tu masz dosłownie wszystko napisane: