Aktywne Wpisy

bArrek +452
Gdy skończyłem jeździć ciężarówką i zostałem dyspozytorem była potrzeba aby pojechać w podwójnej obsadzie z innym kierowcą. Dzień przed wyjazdem przyszliśmy na bazę gdzie chłopaki z warsztatu mieli przejrzeć i podszykować naczepę gdyż to była wypożyczana na ten jeden kurs. Zestaw stał na środku placu i trzeba było go przedstawić pod hale, miejsca było mało a manewr do wykonania to cofnięcie na prawe lustro jeden z trudniejszych do wykonania. Było kilku kierowców

Dave_Leet +6
#kiszak Denerwuje mnie to jak nie możecie przeżyć że gość grający dobrze w soulslikei i potrafi mówić o technikaliach oraz mechanikach tych gier w bardzo fajny sposób. Sami zróbcie kanał taki jak on i pokażcie co umiecie. Któraś krytykująca łajza umie zrobić no hita chociazby na jednym bosie w DS3? K---a nie sądze łajzy.
Kolejna sprawa to, że gość się zna na soulslike'ach dla mnie nie jest żadnym wyznacznikiem. To
Kolejna sprawa to, że gość się zna na soulslike'ach dla mnie nie jest żadnym wyznacznikiem. To

@tomek123456789 no świetny pomysł, skoro wiadomości SMS o rozmiarze 140 bajtów tak przeciążyły sieć powodując lagi, to zacznijmy wysyłać 60 milionów MMSów o rozmiarze 300 kB (blisko 2200 razy więcej), wtedy nie tylko alert dostaniesz po miesiącu, ale nawet nie zadzwonisz na ten numer alarmowy, bo pewnie sieć całkowicie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Anadros A możesz podać info, że alert spowodował jej znalezienie?
Sluzby powinny najpierw sprawdzić powage sytuacji, czy mamy do czynienia z jakims porwaniem, czy jest zagrożenie zycia. Okazalo sie, ze ona sobie uciekla do starszego kolegi. Takie cos chyba służby sa w stanie sprawdzic duzo szybciej ZANIM wysla 38 milionow SMSow.
Normalni ludzie z wiekiem mają więcej empatii.
@MiedzygalaktycznyMors: ale w amber alert, child alert chodzi właśnie o to żeby każdy cywil wiedział że dane dziecko jest poszukiwane żeby właśnie mógł zawiadomić odpowiednie służby jak je zobaczy
Komentarz usunięty przez autora
@eltanol3000: brakuje jeszcze żeby miała pieska, tatuaż i wykopki już mają pełen komplet psychologiczny:
- jak polka to znaczy, że poszła w tango,
- ma pieska, więc woli zabawę, a