Aktywne Wpisy
nowszyja +3
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +10
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i zamówili firmy, które zajęły się usuwaniem szkód. Ale niestety tego zapachu nie da się tak łatwo pozbyć, podejrzewam, że jeszcze przez kilka miesięcy będzie z nami zapach "zgrzybiałej klimatyzacji".
Co ciekawe cały teren jest bardzo monitorowany, na obiekcie jest ochrona, na każdym rogu kamera, facet dokonał tej akcji dosłownie pod okiem kamery.
Może ktoś rozpoznaje sprawcę ??
Ten portal nie raz pokazał, że ma zasięgi. I dojścia w różnych środowiskach.
https://www.facebook.com/share/v/1LstMJB5bF/
#wroclaw #csiwykop
źródło: 9abace31-7cdb-4dda-a47b-18c09b059961
Pobierzźródło: e4291e1a-5994-45fb-a859-893f33a1affd
Pobierzźródło: 9904638b-d7f7-4e28-a7f2-889d735aad72
Pobierz@Rad-X: nie uwierzysz co mozna zrobic kanistrem benzyny
Komentarz usunięty przez autora
A) Jakiś nawiedzony ojciec
B) Typ co pompował przedszkolankę
C) Troglodyta
D) Jakiś gach, może pompował Ciebie lub któraś z innych matek i odrzucony postanowił się zemścić?
Popytaj tam, powinny wiedzieć komu służyły jako materac XD