Aktywne Wpisy

masternodeBTC +449
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590

Naza_Dzikowski +42
Jakie rzeczy wydawały wam się w dzieciństwie luksusowe a teraz są zwykle? Ja zacznę ( 34 lata ) - Chipsy Pringles i lody Magnum

@MisterMinister: Tyle klepania żeby nie klikać w losowe linki w SMS'ach żeby teraz ludziom podrzucić link w SMS'ie? Nawet banki tego nie robią i ostrzegają żeby
Bardzo dobrze, że wreszcie zostało to przemyślane, naprawdę wpisanie w wyszukiwarkę policja albo chips alert to ogarnia nawet moja 70 letnia mama, więc nie robicie problemu z bardzo sensownego działania.
Jeśli było podejrzenie porwania to o to chodzi, że mają wiedzieć ludzie w całej Polsce, a nie zobaczyć, że to 200KM dalej i olać sprawę mijając tą dziewczynę na ulicy.
Alerty pogodowe są przynajmniej lokalne, tutaj poszło ponoć na całą Polskę xd
@Zoriuszka MUSI CI SIĘ PODOBAĆ, BO TAK JEST NA ZACHODZIE. TO JEST SUPER, BO NIEMCE I FRANCUZY TEŻ TO MAJĄ.
Myślałem, że takie podejście wymarło z 15 lat temu, a tu nadal są osoby, które argumentują przez bogatą Europę
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A SMS ważny I popieram.