Aktywne Wpisy

sztokula +739
Cześć, napisałem do barbera Wilczenzo Barber Shop z Łodzi z propozycją stworzenia strony WWW w zamian dostałem odpowiedź, że chętnie wyruchałby moją żonę.
Ich fb: https://www.facebook.com/share/1J41DXS7e3/
Żenujący akt idotyzmu
#wykop #barber #lodz #fryzjer #programista15k
Ich fb: https://www.facebook.com/share/1J41DXS7e3/
Żenujący akt idotyzmu
#wykop #barber #lodz #fryzjer #programista15k
źródło: 1000051053
Pobierz
Banja_Luka +110
źródło: 1000006634
Pobierz

Manna z nieba leciała. Ktoś chciał to yebał ponad siły i się zapracowywał na śmierć.
Kto nie chciał robić tylko leżeć i bumelować (jak większość społeczeństwa) ten dostawal od państwa dokladnie to samo.
Oczywiście były chore jednostki jak np mój dziadek który odbudowywał Polskę po wojnie i zachafowywał się na śmierć, a jak dostał talon na traktor to odmówił, bo gdzieś indziej może się przydać, bo Polska w potrzebie xDDDDDD
@MazurskiSmak: co to znaczy "Znaczenie takie jakie jest" xD Każdy w Polsce wie o kogo chodzi jak padnie to określenie.
@MazurskiSmak: No nie wiem. Skoro w latach 90 większość była biedna, a teraz jesteśmy w wieku
@yahoomlody: to że masz hotdoga w żabce na wyciągnięcie ręki, a twoi starzy musieli pojechać do sąsiedniego miasta i zapłacić ćwierć pensji za hot doga nie oznacza że teraz masz więcej
dostępność i cena są niższe, bo przede wszystkim jakość jest niższa
siła nabywcza
Co poprzednie pokolenia miały? Fiata 126 i meblościankę w 30 metrowym mieszkaniu? xDDD
Teraz mamy złote czasy w porównaniu do tego co było.
@MazurskiSmak: 300 plusów, a to przecież RODZICE osób z pokolenia 90+ mieli znacznie gorzej, osoby wchodzące
@Kiedys_Mialem_Fejm: a ile kosztowały mieszkania? Po 2000 zł za metr. Mogłeś wtedy kupić więcej niż teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz też duże stawki są z zachodnich korpo. Jedyna różnica, że możesz pracować zdalnie zamiast jechać.
Nie było tu boomerów i ludziom Zachód przeżarł mózg ale i beka z tym, że
@MazurskiSmak: wyjdz moze z szafy czlowieku, bo bzdury p--------z z tych urojen
Jak chcecie porównywać 126p do współczesności to porównujcie go do dobra luksusowego, nowego, bo tym wtedy było 126p, luksusem na który mało koto było stać i to na własność, za gotówkę, a
@23kulpamens: no tak, ogolnie w tej dyskusji porownujemu czasy naszych rodziców z terazniejszoscia xD sam przyznales, ze dla naszych rodzicow i dziadkow nowy maluch to byl luksus, kiedy my lepsze samochody oddajemy na zlom, wiec nie wiem czemu sie upierasz, ze mamy gorzej
@qwenti: próbujecie porównywać możliwości waszych rodziców z waszymi możliwościami, ale nawet tego nie potrafisz ogarnąć
i do tego piszesz, że nie ogarniasz czym jest luksus
lepiej wcinaj dalej te hot-dogi z żabki xD
jakby twoi starzy żyli współcześnie z możliwościami sprzed 30 lat, to oddawaliby na złom samochody o których ty nawet nie marzysz, bo jesteś za