Wpis z mikrobloga

Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#pracbaza #praca #korposwiat #januszex #oswiadczenie #zalesie
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tak, tak wy zawsze jesteście "jedyną osobą na dziale co da sobie radę" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@MistrzKowalski: to Wam zawsze trzeba tłumaczyć baity ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@M4rcinS działa I pamiętaj mów spokojnie ale stanowczo i zdecydowanie co chcesz I pamiętaj że musisz działać w życiu na siebie a nie na szefa nie chcę dać podwyżki rozumiesz to tu kładziesz Kwitek do widzenia po żadnym pozorem nie możesz się denerwować i krzyczeć zostaw to jemu bo to oznacza słabość
  • Odpowiedz
@MistrzKowalski jak do tej pory, to ty wychodzisz tu na głupiego, bo obśmiał cię każdy dookoła, a ty usilnie próbujesz bronić swojego zdania, pomimo tego że jest ono błędne.
Mogłeś z tego wybrnąć, wyjść z twarzą na kilka różnych sposobów, wybrałeś najgorszą z możliwych opcji i nawet pomimo tego, że gdzieś głęboko w twoim bordo serduszku wiesz, że próba obrony tych bzdur to głupota, to dalej się pogrążasz.

Usuń konto, przeproś
  • Odpowiedz