Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 121
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@realizta: Co jak co ,ale Jacobs zielona jest najlepszą kawa rozpuszczalna jeżeli chodzi o smak.Czuć ten aromat natomiast później w smaku odmiany gold następnie creme.Kawy rozpuszczalne pije od 25 lat.
  • Odpowiedz
Co dalej, jak by narzekał na cenę wody radzili byście mu żeby pił wodę z kałuży?

Czy wy jesteście normalni?!?!

@realizta: podali tańsza i lepszą alternatywę, a ty się zesrałeś xD
  • Odpowiedz
  • 1
@realizta co? Źle mu ktoś odpisał? Akurat niestety miał rację że to syf. Kawa rozpuszczalna nie jest zdrowa. Zresztą tańszy odpowiednik tego niewiele różni się od oryginału. Testowane. Ceny fakt - wysokie.
  • Odpowiedz
@realizta: no bo mają rację. Dziś ten sam temat poruszałem w sklepie. Ludzie kupują gunwno kawy po 50-60 zł w markecie, a za te pieniądze masz dużą lepsza kawę w ziarnach z palarni ;)
  • Odpowiedz
@realizta ciekawe kiedy ceny napojów wrócą do normy. Jak tylko nowa władza wycofa debilny pisowski podatek cukrowy, pewnie niebawem, co nie? A nie, będziemy z tym gównem pewnie na zawsze
  • Odpowiedz
@realizta: Ja poleciłbym czystą kofeinę w tabsach - wychodzi super ekonomicznie. Aczkolwiek u mnie jest to bardzo proste bo kawa zwyczajnie mi nie smakuje, bez różnicy czy tania czy droga ¯\(ツ)/¯

Samo oburzenie na wzrost ceny oczywiście rozumiem ale cóż wygląda na to, że taki mamy klimat jeżeli chodzi o ceny kawy na międzynarodowym rynku.
  • Odpowiedz
@Rdzawo_brody98 nie jestem kawoszem, piję kawę jak muszę się pobudzić i to rozpuszczalną z mlekiem i cukrem, bo nie lubię smaku kawy. Jednakże nawet ja wyczuwam, że biedrowy O’dor smakowo stoi klasę niżej od Nescafe, czy Jacobsa. Jakościowo może i podobne, tego ocenić nie potrafię, ale wiem że biedrowt O’dor smakuje jak kwaśny sik
  • Odpowiedz