Aktywne Wpisy
#kanalzero Streści ktoś o co afera? Nie mam czasu obejrzeć
future_taylor +180
nie ma to jak zapewniać sobie zasiegi wycierając sobie gebe ignasiem, stanowski jest kawałem szmaty. #kanalzero
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
narzekaniem nic się nie zmieni trzeba działać
@realizta: wkleję to co pisałem wcześniej:
Podatek cukrowy? Przestań pić cole i po problemie
Wysokie ceny w gastronomii? Przestań chodzić do restauracji i
A że takie podwyżki za PO to po co o tym wspominać. To słuszna partia na wykopie więc może wszystko drożeć. Ważne że PiS nie rządzi.
W czasie PiSu i owszem był spory wzrost cen. Ale takiego jak teraz to jeszcze nie było. Ale wykopek to może gruz z
@gang_swiezakow: O Boże.
źródło: Zrzut ekranu_24-4-2025_171530_www.bing.com
Pobierz@realizta: ja widzę tylko problem tego typu, że to nie jest sytuacja tego, że rośnie "cena zwykłego codziennego produktu".
Ot chociażby dlatego, że rośnie nieproporcjonalnie do reszty innych produktów - ot chociażby ceny zwykłej kawy ¯\(ツ)/¯
Zeby w markecie kupic tanio takie rzeczy to czekasz na promocje/kupon w aplikacji jak zeobisz zakupy powyzej 200 zł w parzyste czwartki to bedziesz miec rynkowa cene
@realizta: Posluchaj swojej rady.
Ceny kawy na rynkach swiatowych sa w kosmosie. To nie wina polskich politykow, rosyjskich czy
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
To, że w rzeczywistości jedno to rozpuszczalny pył, a drugie popłuczyny po myciu szamba z łychy, to nikogo nie obchodzi - w komunie i świeżo po niej, JAKOBS I RED ŁOLKER miały siłę nabywczą większą niż obecne