Wpis z mikrobloga

Postanowiłem wczoraj, że w ciągu roku dojdę do 400 pompek i 400 brzuszków dziennie, a przy okazji wzmocnię mięśnie stabilizujące postawę. W sumie to jest mój najważniejszy cel.
Być może zacznę też podciągać się na drążku, aby odciążyć kręgosłup.
Aktualnie 30 pompek i 50 brzuszków. Haha

Nigdy nie byłem na siłowni. No i nawet nie mam czasu, żeby się tam wybrać.
Nigdy nie brałem żadnych dopalaczy. Nie jem też żadnych supli xD posiłki wlatują regularnie 5-8-10-15-19
Nigdy nie byłem na żadnej diecie i nie mam zamiaru tego zmieniać.

30+ lvl, 183 cm i 85 kg.

// Tak, wiem że mam małe c---i ( ͡ ͜ʖ ͡)
Trochę #heheszki i trochę #cwiczzwykopem a na pewno #mirkokoksy

Pulsujących zawołam za rok
jalop - Postanowiłem wczoraj, że w ciągu roku dojdę do 400 pompek i 400 brzuszków dzi...

źródło: temp_file8415307010146665969

Pobierz
  • 184
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@labubu_content Tyson kiedyś przyznał, że się przestraszył kiedy zobaczył Gołotę przed sobą. Powiedział również, że na plecach miał mnóstwo syfów od jakby walił ogromne ilości sterydów xd
  • Odpowiedz
@jalop: ja bym jednak ograniczyl przede wszystkim kalorie, a nie bawil sie w jakies setki pompek i brzuszkow. Nie trzeba do tego diety, jesz dalej co chcesz, po prostu nie przekraczasz zalozonej liczby kalorii dziennie. Efekty beda o wiele lepsze.
  • Odpowiedz
  • 3
@jalop good luck i kiedyś zawołaj po rezultaty ( ͡º ͜ʖ͡º)
Sam zacząć chcę coś podobnego i zobaczyć czy mi to coś da do końca roku. Może cel 100 pompek, brzuszków i coś tam dorzucę jeszcze prostego.
  • Odpowiedz
@PfefferWerfer: @Anomalocaracid tak k---a, bez sensu w ogóle. Chłop pewnie nic nie robi, a teraz zacznie, to jak według was to jest bez sensu? Chyba lepiej żeby jednak zaczął się ruszać? Poza tym, jeśli nic nie dają, to jak to jest, że widać progres robiąc to? Widać że z tygodnia na tydzień można zrobić więcej, to jest bez sensu według was. Ja j---e, wykopki to zawsze się muszą zesrać.
  • Odpowiedz