Aktywne Wpisy

Teuvo +31
czy naprawdę jako ludzkość zaliczyliśmy tak ogromny upadek że w 2025 roku nie istnieje ani jedna dobra przegladarka internetowa rwa mać

kluha666 +604
Właśnie wróciłem przed chwilą z rozmowy o pracę. Zostałem przyjęty! Nie jest to pracą marzeń, bo to pracownik ochrony, ale lepsze to niż siedzenie w domu na rencie.
#chwalesie #schizofrenia #depresja #praca #pracbaza
#chwalesie #schizofrenia #depresja #praca #pracbaza

źródło: image
PobierzTo samo tyczy chemii, proszkow do prania czy tabletek do zmywarki
Moga jeszcze drozsze to zrobic a ludzie i tak kupia
Gdyby nic nie sprzedali to poszli po rozum do glowy ale coz Polacy kochaja aplikacje, kupony i promocje
@realizta: z mojej strony przeczytał że kawy i kakaa jest aktualnie bardzo mało przez trwającą suszę i ich ceny wystrzeliło w kosmos na całym świecie
Nie wiem czy da się wołać po edycji, ale @Kruchevski: patrz
źródło: 1000007512
Pobierz@Skowyrny_Johnny: w mojej definicji normalności tak, ale ja zamiawiam papier toaletowy do paczkomatu po 96 sztuk xD
źródło: temp_file3364987583651908925
Pobierz@Skowyrny_Johnny: Jak najbardziej, ja już od dawna tak robię. Jak sobie policzyłem oszczędności na paliwie (dojazd do sklepu), oszczędności na czasie (zrobienie zakupów) i najczęściej niższą cenę oraz większy wybór produktów, to plułem sobie w brodę dlaczego tak nie robiłem wcześniej. Lokalnie kupuję tylko pieczywo, owoce/warzywa i wędliny/mięso i wodę. Całą resztę (o ile się
źródło: bije-bity-mozna-sie-przyzwyczaic-janek-koza
PobierzA jak ma być mniejszy skoro warunkiem wygranej PIS była łapówka w postaci 500+ a teraz 800+ XD Tylko za czasów Pisu nie było jeszcze Ukrainek z dziećmi. Teraz jest waloryzacja + wojna to niby jak ci się ma spinać budżet?
Musieliby udupić od początku przejęcia władzy