Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +177
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Salido +220
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz

@donttalktome: z ciekawości jako siedlczanin zapytam - w czym masz problem jeśli chodzi o sam uniwersytet?
@Grubapije:
Po ilu latach rzekomi pacjeci Grodzkiego przypomnieli sobie o łapówkach jakie rzekomo
Trzeba być de.ilem, żeby w dzisiejszych czasach napisać tak do podwładnego. W latach 90. to już by było małe faux pas, dzisiaj to już może być prawnie regulowane przestępstwo, i moze nie mieć znaczenia, czy ta podwładna np. sama prowadziła do takiej relacji.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Grubapije: k---a kolejny mądry. Tak samo jak obrońcy 'kopertnika' Grodzkiego, którzy w jego obronie pisali, że jakimś dziwnym trafem jego ofiary 'przypomniały' sobie dopiero po kilku latach i wcześniej tego nie zgłsili a powinni.
Nosz kur** tak , masz umierającą osobę w rodzinie i potrzebujesz jej pilnej operacji, jedynym wyjściem jest danie łapówki ordynatorowi aby przyśpieszyć zabieg. Widzisz, że to jest niezgodne z
@eeehhh: "zawsze" to znaczy ile razy była taka sytuacja? I potem były afery, kiedy ta "przyjaźń" poszła za daleko i wyszło na jaw?
Albo bajki opowiadasz albo byłeś w jakimś wybitnie patologicznym środowisku, ale ekstrapolowanie tego na całość grupy kobiet jest niepoważne.
Po co jakieś eksklamacje typu "horror", "dogorywam" tak jakby próbowała się jakoś spoufalić.
Po treści SMSa można spokojnie stwierdzić, że robili to nie raz.