Aktywne Wpisy

thorgoth +386
Skye Stout to 16-latka, która wczoraj podpisała swój pierwszy profesjonalny kontrakt z Kilmarnock. Dziewczyna cierpi na chorobę skóry, co spowodowało wylew strasznych komentarzy frustratów z całego świata. Hejt posunął się do tego stopnia, że niektórzy internauci nazwali Skye "mutantem" czy stwierdzali że jest "za brzydka żeby żyć".
Klub usunął wszystkie posty z nią związane, żeby oszczędzić jej przykrości a także otoczył dziewczynkę i jej rodzine wsparciem psychologicznym.
Takie sytuacje uświadamiają mi jak
Klub usunął wszystkie posty z nią związane, żeby oszczędzić jej przykrości a także otoczył dziewczynkę i jej rodzine wsparciem psychologicznym.
Takie sytuacje uświadamiają mi jak
źródło: GyZE_WdXkAEa3jc
Pobierz
emyot2 +140
W alternatywnej rzeczywistości tak mogłaby wyglądać dzisiejsza defilada.
#defilada #trzaskowski #alternatywnarzeczywistosc
#defilada #trzaskowski #alternatywnarzeczywistosc
źródło: temp_file7901542123657258817
Pobierz

@somskia: no właśnie nie była j*bana
człowiek o niemałej kulturze osobistej i ogładzie. W końcu kto dzis w esemesach adresuje rozmówcę wielką literą
Co najwyżej wylizana
@KRCZVSK: a jakby był to już spoko? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) #blackpill
@sebek1987: czemu downy Ci ten komentarz skasowały? XDDDD
Rozumiesz
Nie może być taki głupi
Zresztą to byłe WSI to samo mówi za siebie czy mu coś grozi w tym państwie z kartonu XD
@djtartini1: dokładnie tak, zresztą wystarczy poczytać
też tak myślałam, a potem rozpoczęłam pracę na uczelni