Aktywne Wpisy

Jestem w związku z #rozowypasek od roku i kilka rzeczy nie daje mi spokoju żeby myśleć o tej relacji poważnie. Dziewczyna jest inteligenta, nie leci na kasę, potrafi wyjść z inicjatywą i zaplacic za coś a nie tylko ja, ale ma fatalny kontakt z ojcem praktycznie nigdy go nie miała i tutaj wychodzi na to, że to wpływa na jej pewność siebie i duże przywiązanie pisze do mnie co chwilę,

MLeko29 +412
Dzień dobry i dobranoc
źródło: 1000064542
Pobierz

Oznaczę największego wojownika z tymi hienami. Może coś pomoże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mickpl
#deweloperka #prawobudowlane #nieruchomosci
@Sponsorowany_z_500plus: jak masz w domu dzikiego lokatora i mu wyłaczysz prąd (licznik i umowa moga być na ciebie) to on i tak może ci wytoczyć sprawę o uprzykrzanie życia, nękanie i policja będzie wzywać na przesłuchanie, a co dopiero taka sprawa jak u ciebie
chyba jesteś za mało
@Sponsorowany_z_500plus: Nie pomogę, ale pierwsze co mi przychodzi do głowy to żebyś nagrywał te radosne wizyty XD
@mickpl: Już jedną mam nagraną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Widzisz, to tak samo jak w przypadku sklepu, jak jest zla cenowka i sklep cie oszuka to nalezy ci sie zwrotu roznicy. Jak ty podmienisz cenowke i oszukasz sklep to masz na karku 286kk.
@Sponsorowany_z_500plus: nie chcę ale muszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jakoś tam dziwnie te sprawę załatwiasz, byle dziad ze wsi wie co robić gdy nie chce sprzedać ziemi, mówi "NIE" i po temacie a nie kręci jakieś telenowele ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a co to za działka? jaka jest w niej wartość że zasadne