Wpis z mikrobloga

@MLeko29: mnie laryngolog powidzial że mam bardzo skrzywioną przegrodę nosowa i przez to słabo śpię i to poważny problem
więc z poważnym problemem udałem się do państwowego szpitala na który place co miesiąc i dowiedziałem się że ten poważny problem rozwiążą za 3 lata prawie
oni liczą na to że wcześniej się udusze czy co
  • Odpowiedz
@MLeko29: lepiej odejść na swoich zasadach niż być trutym przez konowalów. A w ogóle najmniej z ciężkich interwencji medycznych korzystają sami lekarze, doskonale wiedzą z czym one się wiążą
  • Odpowiedz
@MLeko29: w Polsce powinni byc: "umarl bo lekarz nie dal skierowania, a potem jak juz dal to termin byl za rok, a potem na tomografie lekarz nic nie zobaczyl, a poza tym to nerwobol, a potem to okazalo sie jednak ze rak z przerzutami i czemu pan tak pozno przyszedl"
  • Odpowiedz
@MLeko29: tak bo jakby poszedł do lekarza to by go wyleczył. C---a łaził by od specjalisty do specjalisty z odległymi terminami a każdy by tylko przepisywał kolejne badania albo moje ulubione: pewnie pacjentowi się wydaje, zapisać leki neurologiczne bo boli go ze stresu pewnie, tak mojej matce chore jelita leczyli
  • Odpowiedz