Wpis z mikrobloga

@WH40K: WASP to siedzi teraz zamknięty w swojej brytolskiej chałupie i boi się napisać komentarz w necie w obawie przed aresztowaniem. Oni są podludźmi we własnym kraju, więc co mnie obchodzi ich zdanie? XD
Murzynskosc to bije z Twojego poddańczego tonu :)
  • Odpowiedz
@Ulyssos: xDD wciąż nie opowiedziałeś w którym momencie Polak nie jest biały, pierwsze słyszę by naziści nie uważali Polaków za białych, wskaż jeden cytat albo zamknij dupę, nikt na świecie poza polskim lewactwem tak bardzo nie chce udowodnić wszystkim dookoła że Polacy nie są biali xD sprawdź sobie gdzie jest najwięcej tzw „genu aryjskiego” i przestań się błaźnić wraz z przyglupami plusujacymi takie wysrywy

Stosowanie ideologii rasowej, nigdy natomiast nie
  • Odpowiedz
jaka pogarda w stwierdzeniu, że jako Polak dla naziola jesteś untermenschem? Do białych zaliczają się WASP, nie Włosi czy Hiszpanie, a co dopiero Polacy

@Ulyssos: naziol (taki prawdziwy nie urojony przez lewactwo) ma nic do powiedzenia bo gryzie glebę od 80 lat. Wg tego co w lustrze ja i większość Polaków jest biała, no bo niby jaka, czarna?
  • Odpowiedz
@MikiGRU: https://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_racial_theories
proszę sobie ładnie poczytać, zwłaszcza momenty takie jak

That definition of "Aryan" was deemed unacceptable by the Nazis because it included members of some non-Europeans ethnic groups; therefore, the Expert Advisor for Population and Racial Policy redefined an "Aryan" as someone who was "tribally" related to "German blood".[25] It was generally agreed amongst Nazi racial theorists that the term "Aryan" was not a racial term and strictly only a
  • Odpowiedz
polacy są biali, tak samo jak włosi czy irlandczycy

@Ulyssos: włosi zostali w dużej mierze wybici przez najazdy arabów, dlatego mają ciemniejszą karnację. Więc nie są w pełni biali. To samo tyczy się Hiszpanów. Pokaż mi Polaka który nie jest mieszańcem z ciemnymi ludami i rodzi się z innym kolorem skóry niż biały.
  • Odpowiedz