Wpis z mikrobloga

@Placi: oni tak dalej, czy to jeszcze z kampanii wyborczej? Matko, ale muszą mieć powalone w tych swoich durnych łbach. Zupę pewnie też jedzą widelcem.
  • Odpowiedz
oni tak dalej, czy to jeszcze z kampanii wyborczej? Matko, ale muszą mieć powalone w tych swoich durnych łbach. Zupę pewnie też jedzą widelcem.

@garm_: ja raz jadłem kotleta schabowego z kubka i kroiłem go łyżką (bo reszta naczyń była brudna w zmywarce), ale nie jestem tak pier%%lnięty jak ten troll xD
  • Odpowiedz
@Placi: Równo z Izraelem jedzie facet, który jeszcze nie dawno chciał lecieć z miliardem dolarów w zębach, żeby zapisać się do elitarnego klubu największego sługusa Izraela na świecie.
  • Odpowiedz
@Placi dla @KochanekAdmina ktoś na kogo zostało wydane + - 30’000’000,00 zł by mógł startować w wyborach prezydenckich to hojność Pana Jarosława ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mówienie że Nawrocki jest bezpartyjny to plucie w ryj patrząc w oczka, ale pisowiec zniesie wszystko ()
  • Odpowiedz
@Placi to jest schizol, pisał, że memcen będzie w drugiej turze czy tam będzie miał 20% (nie pamiętam już(, przej3bal zaklad ze mną i wpłacił 100zl na wosp. Ale to jakis troll albo mocny schizofrenik
  • Odpowiedz
Ten typ był kiedyś normalny i całkiem sensownie się wypowiadał.

@kobiaszu: Ten normalny najprawdopodobniej sprzedał konto jakiemuś szurowi, a jeśli to jest ten sam człowiek, to pewnie schizofrenik, który się nie leczy i pogarsza mu się z roku na rok ()/
  • Odpowiedz
  • 21
To jest dosłownie chyba najstarszy stażem szur na Wykopie. I dobre 10 lat czekam aż dostanie perma. No to se jeszcze poczekam.
  • Odpowiedz