Wpis z mikrobloga

• 21
@WH40K

@RKN_: Pisze Polak na wykopie i myśli że jest biały xD

Wy zieloni to jeszcze niedojrzali czerwoni. Stfu wam do ryja. Jestem ciekaw jakich miałeś rodziców skoro tak łatwo przychodzi ci pogarda do Polaków?
  • Odpowiedz
@RKN_: zawsze mnie to zastanawialo, reklama powinna być targetowana, trafiać do odbiorcy, tworzyć obraz świata w którym to on (odbiorca) jest postacią z reklamy i uzywa tego fanstastycznego produktu, tymczasem oglądam murzyna z rudą żoną co kupują coś tam czy gdzieś tam jadą - wręcz mnie to odpycha bo czuje że to już nie dla mnie, ale m----n w reklamie jest, więc jest git
  • Odpowiedz
@siwy-y: ??? XD jaka pogarda w stwierdzeniu, że jako Polak dla naziola jesteś untermenschem? Do białych zaliczają się WASP, nie Włosi czy Hiszpanie, a co dopiero Polacy xD
Podpisywanie się pod white power przez słowian to potężny cope związany z tym, że starają się podczepić pod kulturę zachodu zamiast dbać o swoją martyrologiczną historię wyzwolenia z uciśnienia.
  • Odpowiedz
@bobeczek1: nie tylko nie mają targetu, ale nikt już się nie wysila przy ich reżyserowaniu. Nie są ciekawe czy nawet frustrujące, bo te drugie również zapadają w pamięci. Nie mają też żadnego sensu bo chipsy i cola reklamowane są jako produkt lifestylowy (serio lays oven baked „po treningu”? Co ma piernik do wiatraka?), nie jako niezdrowa przekąska która jest tym czym jest. Tak jest taniej. Zrobią globala z filmikiem ze
  • Odpowiedz
@RKN_: nie no, jak trzeba iść na wojnę umierać za polityków to od razu reklamy z białymi ludźmi są znowu w modzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bobeczek1 95% tych reklam jest od miedzynarodowych firm ktore po prostu tna koszty i uzywaja tych samych materialow na wszystkie rynki. czasem im cos swita, ze dla arabow czy azjatow trzeba cos innego zrobic, ale europa to przecież 1 kraj i kultura.
  • Odpowiedz
@dominowiak

> Stfu wam do ryja.

@siwy-y: "Shut the fuck up" wam do ryja? o_O

Wszystko musicie przetłumaczać na "zagraniczne"? Wiesz co to onomatopeja? "Stfu" to taki odgłos plucia wam do tych onucowskich mord.
  • Odpowiedz