Wpis z mikrobloga

Depresanci z zaburzeniami lękowymi - macie doświadczenie z lekiem Pramolan? Bo ile się leczę, na #depresja tyle nie znalazłem leku, co by dobrze działał na LĘKI, NIEPOKÓJ, irracjonalny stres, fobię społeczną itp. U mnie od dawna to kładzie się somatycznie na problemy z żołądkiem i spięciem ciała. No i dostałem ten pramolan - zadziałał rewelacja na te lęki, nadmierne myśli, niepokój, stres. Ustąpiły mi somatyczne objawy na żołądku. Ale jest jeden problem - tak mnie cholernie łeb boli tam gdzie jest czoło, że nie mogę wytrzymać. Do tego uczucie we wzroku jakbym był nietrzeźwy, jak problemy ze skupieniem wzroku. No i brałem to niecałe 2 tygodnie w dawce 1-0-1, ale jak zrobiłem przerwę i zobaczyłem że ten ból głowy ustąpił oraz problem ze wzrokiem, to ciężko mi to teraz brać. Nie wiem czy to możliwe, żeby się przyzwyczaić i to minie? Natomiast widzę, że jak wziąłem w 1 dzień rano tabletkę, to na drugi dzień już mi to nie dokuczało, a spokój, brak lęków, brak somatów utrzymywał się z 3 dni i teraz nie wiem czy brac to może na noc tylko, czy się przyzwyczaję w końcu?

#ssri #nerwica #nerwicalekowa #leki #antydepresanty #psychiatria
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach