Wpis z mikrobloga

36 125,05 - 21,32 = 36 103,73

Generali Berliner Halbmarathon

Aspiracje były na jakies 1:32 albo i lepiej, ale już po wstaniu z łóżka ze spuchniętą głową i zielonymi glutami wiedziałem, że tego dnia będzie ciężko.

Dodatkowo spóźniłem się z dotarciem do mojej strefy startowej i byłem za zającami na 1:45 więc do 3km przedzierałem się przez tłum i stwierdziłem, że nie ma sensu. Dopiero jak wyprzedziłem zająców (a biegli bodajże w trzech falach) to zrobiło się luźniej, ale wtedy już było dla mnie po zawodach.

Stwierdziłem, że sobie na spokojnie pozwiedzam miasto ( ͡º ͜ʖ͡º)

Na 17km gdzieś tam w oddali dojrzałem zająca na 1:35, ale już i tak bym nie dał rady nadrobić bo zielone gluty i głowa dawały o sobie znać ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Co do samego biegu to co tu dużo pisać, organizacja, kibice i trasa top!

Na pewno kiedyś tu wrócę!

Przy okazji pierwszy półmaraton z serii Super Halfs zaliczony. Następny przystanek Kopenhaga ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#sztafeta #biegajzwykopem #bieganie

Skrypt | Statystyki
randall - 36 125,05 - 21,32 = 36 103,73

Generali Berliner Halbmarathon

Aspiracje by...

źródło: IMG_5847

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@neufrin Powodzenia! Mi się udało jakimś cudem na ten rok dostać bo pakiety rozeszły się bodajże w 2h ¯\(ツ)/¯

@saligia Dzięki! Więcej tego dnia nie dało się zrobić, ale i tak jestem zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@enteropeptydaza Trasa mega bo zwiedzasz najważniejsze punkty Berlina, jest na czym oko zawiesić. Na życiówki idealna tylko trzeba się dobrze ustawić… ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
ale już po wstaniu z łóżka ze spuchniętą głową i zielonymi glutami wiedziałem,

@randall: niepotrzebnie zaczynasz pisac od usprawidliwien i wymowek jako amator nikt nie oczekuje od ciebie ze bedziesz szybki. slaby wynik jest tylko rezulatem slabego przygotowania.
Powodzenia w przyszlym roku trenujac dokladnie latwo sie poprawisz.
  • Odpowiedz
  • 1
@Essapierds2007: Świetnie pytanie, spieszę z odpowiedzią! ( )

1. Motywacja do treningu – zapisanie się na zawody często pomaga utrzymać regularność w bieganiu. Mam cel, do którego dążę.

2. Satysfakcja i rozwój – pokonywanie własnych ograniczeń, bicie życiówek, czy po prostu dobiegnięcie do mety
  • Odpowiedz