Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +341
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
EpicSlavsquat +52
źródło: 1000077284
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
źródło: 1000077284
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
trochę nie rozumiem skąd ta nagonka i wyzwiska od kast? ja wiem, że tvp za swoich pięknych czasów szczuło na lekarzy, sędziów czy lekarzy, ale nie sądziłem że ta manipulacja przetrwa na wykopie xd
#lekarz100k #lekarz #medycyna #kiciochpyta
@Castellano: Matematyka to nie byl twoj ulubiony przedmiot co nie?
Miesiac ma srednio 20 dni roboczych. Jesli pracuja polowe z tego to pracuja 10
Komentarz usunięty przez moderatora
Ludzie biedni przespali ewolucję i można ich chodowac jak są pożyteczni albo potrzebni do czegoś ale okazywanie im współczucia to trochę niesmaczne upośledzenie. Nie sądzisz bro?
Tak... Wiem - on na dyzurze i tak cos spi i mu za to placa. Ale mimo to i tak bym nie chcial. Nie wmowisz mie ze nie
@761761761: Az tak bym nie uogolnial. Ja tam mam tak "dziwnie" ze do lekarza raczej nie chodze (chyba ze do ortopedy - bo nie mam rtg w domu czy do chirurga - bo szyc nie potrafie) Ale mimo to udalo mi sie trafic z 4 lekarzy (obu plci i w roznym wieku) ktorym bym dal podwyzke od
zapewne co najmniej 24h
nie wiem jakie są stawki, ani wymiar godzinowy. natomiast dyżur 24h na
Po pierwsze - jesli mamy taki uklad to nie mowimy o UoP. Bo to sie nie da. A na UZ czy B2B to sie wszystko da.
Po drugie - 1 dzien pracy na dwa dni wolnego daje 10 dni pracy. Po 24h. Czyli jak napisales - 240h/mc
każdy pierwszy do narzekania, a rozwiązania nadal mądry nie wymyślił.
miłej nocki, ja spadam spać. trzymaj się i dzięki
@Castellano: Nie mirku to znaczy tylko jedno - kazdy za swoja prace ma zarobic godnie. ZA SWOJA PRACE.
A nie za to ze jest lekarzem, nauczycielem, policjantem, strazakiem itp. I to jest wlasnie wrzucanie do jednego wora. Nie ma tak ze KAZDY lekarz ma duzo
@Castellano: Rozwalila mi system jedna lekarka. Mloda i widac ze dopiero zaczyna. Jak zobaczyla moje EKG to zrobila fotke i wyslala gdziestam. Potem telefon i konsultacja. I dostalem tabletke pod jezyk na 30 min i kolejne EKG. I znow zdziwienie - i znow fotka i konsultacja.
Wiesz za co szacunek? Ze nie grala bohaterki tylko jak czegos nie wiedziala
I tak właśnie się pracuje 24h dyżuru 24h przerwy.
@dr_Batman: Tylko czekalem az sie odpalisz :D
No tak... Bo wszyscy lekarze pracuja zawsze :DDDD
Jaka Ty niekumata jestes to glowa mala - nawet czytac ze zrozumieniem nie
Na dyżurze różnie bywa, a już to chyba największy problem @dr_Batman @Castellano - o tym mowa
Masz perspektywę jakiegokolwiek zawodu, za wyjątkiem medycznego? Masz pojęcia jak to wygląda?
NIE
Do tego niraz zostajesz po dyzurze
Praca lekarza to nie odbębnienie gdie wracasz do domu i otwoerasz jarnasia
Pracując 24h dyżur 24 przerwa wychodzi 15 dni w miesiącu a nie 30.
Tak, mam męża w IT który świetnie zarabia.
Wiesz ile faktycznie pracuje w ciągu 8h dnia pracy? Dwie godziny czasem mniej, jakiś call i pora