Aktywne Wpisy

wykop +83
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
marian-pxzz +422
Czy dałbyś to radę zrobić na rekrutacji?
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-04 114308
PobierzOdpowiedz
Pozostaje kwestia środowiska pracy. Czy jakieś normalne IDE, czy notatnik lub co gorsza kartka papieru i oczekiwanie, że kandydat zna na pamięć całą bibliotekę podstawową języka.
Chociaz moj byl troche bardziej skomplikowany bo musialem dzielic te zakresy i w przypadku 1 moja odpowiedz to bylby 1-2 2-3 3-5 i 5-9
Czy dostanę ujemne punkt bo w javie?
@Ksiega_dusz: jedyna taka patologiczna branża
@Ksiega_dusz: To twój autorski pomysł?
@Virage: jak piszesz wezystko w jednej metodzie to wtjdzie potworek.
Jak zastosujesz SOLID to skończysz z 10x kodu, 4 klasami przynajmniej ale zadziała od strzała.
Oczywiście przypadki testowe i regresja to absolutna podstawa jako kontrolka postępów.
@Ksiega_dusz: że jest słaby