Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +127
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +25
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Czy dałbyś to radę zrobić na rekrutacji?
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-04 114308
PobierzOdpowiedz
Nie dałbym rady xD Nienawidzę uczyć się czegokolwiek na pamięć i robić czegokolwiek z pamięci. A w pracy nigdy nie miałem sytuacji, że nie wykonałem jakiegoś zadania. Często nawet jeśli trzeba było zrobić coś nie należało do moich kompetencji, to zgadzałem się nauczyć nowego jezyka/środowiska i po 2 tygodniach ja to wszystko ogarniałem, gdzie reszcie się nie chciało.
Jednocześnie poprawiałem błędy po typie, który uwielbiał rekrutacje, dobrze się w
Dla mnie zadanie jest proste.
Czesto Dodatkowym wyzwaniem moze byc optymalność, w sensie żeby np. Nie było
W jakich firmach sie tyle zarabia na b2b?
Ciekawi mnie jakbyś mógł podać kilka typów.
To masz stawkę rzędu 300 zl netto na godzinę?
W zl, czy jakaś zagraniczna firma i płatne w innej walucie?
do zrobienia w złożonosci O(n). Wystarczy wziąć pod uwagę, że przedziały w tej liście są posortowane i scalone więc jest tylko 5 przypadków, które trzeba sprawdzić przechodząc od lewej do prawej:
1. Nowy przedział nie styka się z analizowanym przedziałem. Ok, idziemy dalej
2. Nowy przedział nachodzi końcem na analizowanym przedziałem. Poszerzamy tworzony interwał od końca tj. np. [1, 5] i [4, 6] -> [1, 6] i usuwamy
@Ksiega_dusz: Zastanawiam się w jakich językach niektórzy ludzie tu programują, skoro nie potrafiliby tego zrobić mając doświadczenie, bo w Javie np. nawet jak się robi "CRUDy" na co dzień, to i tak bardzo
źródło: solution
Pobierz@korell: jest wystarczająco dobre jak na live coding w procesie rekrutacyjnym
wstaw element do list
Ja tez polski oddział zagranicznego banku, ale uop.