Aktywne Wpisy
se_mallo +140
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
lampkaNaBiurko +98
"Ekspertki" za zaciągnięcie do programu kogoś z takimi deficytami intelektualnymi i psychospołecznymi jak laweciarz powinny dostać dożywotniego bana na jakąkolwiek pracę powiązaną z psychologią. Nie mają o tym zielonego pojęcia. Są szkodnikami.
Wiele było par, którym druga strona się zwyczajnie nie podobała i ciągnęli eksperyment do końca z klasą.
Laweciarz zachowuje się tak jakby w bardzo nieudolny sposób, ze względu na swoje oczywiste ograniczenia intelektualne i społeczne, starał się oczernić Kaję i spowodować,
Wiele było par, którym druga strona się zwyczajnie nie podobała i ciągnęli eksperyment do końca z klasą.
Laweciarz zachowuje się tak jakby w bardzo nieudolny sposób, ze względu na swoje oczywiste ograniczenia intelektualne i społeczne, starał się oczernić Kaję i spowodować,
źródło: Krystian-Kaja-523bb62
Pobierz

Wczoraj wieczorem pies mojej żony ugryzł dotkliwie moją córkę. Trzeba było jechać do szpitala i zszywać ranę. Nie był to pierwszy raz. Na usprawiedliwienie psa mogę tylko powiedzieć, że córka faktycznie czasem mu dokucza i jest wyczulony na jej ruchy. Do mnie i żony przychodzi i możemy go głaskać, ale gdy tylko córka do mnie przyjeżdża, pies warczy i dystansuje się od niej.
Po wczorajszej akcji pokłóciłem się z żoną stawiając sprawę jasno, że pies szuka nowego domu. Ta powiedziała, żebym może wytłumaczył córce, żeby nie denerwowała psa bo jej się nie posłucha (jest jej macochą) i spytała czy mogę jej pożyczyć pieniądze na behawiorystę. Nie zgodziłem się bo dla mnie jak pies raz ugryzł to w końcu zaatakuje ponownie. Oświadczyła więc, że dla niej to jest szok bo pies z nią był gdy mnie poznała i nie ma zamiaru go oddawać i dla niej to jest koniec związku.
Czy to nie jest chore???
#psy #psiarze #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #feels
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Zaproponowała jako pierwsze pomoc specjalisty - odmówiłeś także jej stanowisko jest zasadne i słuszne.
@mirko_anonim: skoro padły te słowa, to imo już po sprawie. Rubikon został przekroczony a tabu złamane. Nawet gdybyś w jakikolwiek sposób to teraz naprawił, to od tej chwili "rozwód" wszedł do puli rozwiązań dowolnych następnych kłótni.
Idź poradź się adwokata, tak na wszelki wypadek, żebyś był przygotowany w razie W.
@mirko_anonim: a nie można po prostu odizolować na ten czas psa?
Twoje dziecko dokuczało psu o czym wiedziałeś i nic z tym nie zrobiłeś, po czym jak w końcu coś się w związku z tym stało to chcesz żeby ktoś inny ponosił za Twoją nieodpowiedzialność wysokie konsekwencje ;)
Po pierwsze to Ty naucz się szacunku do zwierząt, a po drugie, to naucz potem tego samego własne dziecko, bo od gnębienia zwierząt się zaczyna, ludzie są następni w kolejce.
Są rasy psów, które źle reagują na dzieci. Jej propozycja była bardzo dobra o
@Hmrogrz: no nie nauczył. I teraz niestety psa się przez to trzeba pozbyć. A zone do psychiatryka jak stawia psa ponad dziecko. Jeszcze zrobi krzywdę córce
@WielkiNos:
Przeciez normalny czlowiek jakby mu pies pogryzl dziecko to sam by go uspil. Nawet recznie jesli trzeba.
A tu debile zastanawiaja sie nad behawiorystami czy "pokojowymi rozwiazaniami"
Cos jak ta laska ktora "wytycza sobie granice" z pitbullem xD
W-------l tego psa razem z partnerka i tyle , tu nie pies jest problemem do końca a to że partnerka wiedziała że już są takie sytuacje i to nadal się powtarza
Ja nie rozumiem jak trzeba
Bo psiary to nie są zdrowe umysłowo kobiety , pies ugryzie dziecko a ona będzie płakać że piesek pójdzie na uśpienie a nie to że jej własne dziecko prawie umarło
Ja lubię zwierzęta dbam o nie ale nie wyobrażam sobie żeby pies
To są bzdury niestety akurat , pies to zwierzę które ma hierarchię , ugryzie dziecko ale dorosłej osoby która to robi już nie bo czuję respekt , niestety to nie do końca wina dziecka i przez bezmyślność rodziców może zginąć (tak wiem ciebie to nie rusza bo wiele razy pisałaś że nie chcesz mieć dzieci )
Poprostu pies atakuje to dziecko bo wie że jest na tyle słabe że nie
No tak i dziecko ma sobie szczęśliwie żyć z mamusia która pozwala je gryzc psu , wspaniałe więzi rodzinne xD
Może was powinien ugryź jakiś pitbull na