Wpis z mikrobloga

Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd

Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.

Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego psa... z pokora w oczach. Upokorzenie...

Po jego oczach wiem że na długo zapamięta lekcje odemnie..a następnym razem wystartuje co najwyżej do Fiata Bravo z opcją Sport.

#samochody #motoryzacja #alfaromeo #bmw
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 461
@shitman6: daj mu się napawać wygraną ze świateł

jako motocyklista mam od zawsze bekę z tych typów, co im się wydaje że się ścigaliśmy XDDddddd
  • Odpowiedz
jako motocyklista mam od zawsze bekę z tych typów, co im się wydaje że się ścigaliśmy

@amath: bo wy zawsze z-----------e jakbyście się ścigali xD
  • Odpowiedz
@blackghost +7
Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd

Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje
  • Odpowiedz
@blackghost:

Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.

W tym czasie babka w X3, kupionym jej przez męża do wożenie kaszojadów do przedszkola, kończy sobie malować sobie brwi i rusza z miejsca bo za nią
  • Odpowiedz
@Kampinos: nie, po prostu 100 km/h w 6 sekund, to dla samochodu wynik świetny z----------y, dla dorosłego motocykla słaby

punkt widzenie zależy od punktu siedzenia :P
  • Odpowiedz