Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki, może ktoś ma pomysł co można zrobić. Chcę wynająć miejsce przed blokiem od sąsiada, który jest obecnie za granicą. On mówi,że bardzo chętnie ale na jego miejscu ktoś zostawił auto, które tam wrasta od roku albo i dłużej. Miejsce jest na terenie osiedla za szlabanem. Administracja mówi,że zgłaszała do policji i straży miejskiej i jedyne co da się zrobić to odholować na koszt mieszkańców i potem koszt parkingu. Z właścicielem nie ma kontaktu, albo robi tak,żeby go nie było. Byliście może w podobnej sytuacji gdzie znalazło się rozwiązanie ? #prawo #lublin #nieruchomosci
koszyk2 - Cześć Mirki, może ktoś ma pomysł co można zrobić. Chcę wynająć miejsce prze...

źródło: 1000023761

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fishuur: @koszyk2 Najlepiej to jeszcze w nocy taką większą strzykawką wsadź wężyk pod maskę i ochlap tak żeby kapało z niego ( ͡ ͜ʖ ͡) Wtedy już nie ma szans, że powiedzą, że to prowokacja ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) A jak jeszcze masz przepracowany to
  • Odpowiedz
@koszyk2: "Po co nowe auto. Kup 15-letnią klasę premium za te same pieniądze!"
Klasa premium przy pierwszej poważnej usterce i zobaczeniu wyceny za wymianę klocków hamulcowych:
  • Odpowiedz
@koszyk2: ktoś se gnije phateona (⁠+⁠_⁠+⁠)
Z drugiej strony to V10 TDI to się nie dziwię.
Nie wiem czy policja ma takie uprawnienia jak samochód jest zaparkowany poza droga publiczną, ale na pewno na twoim miejscu bym nie zabierał tablic rejestracyjnych z tego pojazdu bo to podstawa do od holowania. A skoro to parking spółdzielni, i chłop ma przypisane miejsce to nie ma prawa żądać od spółdzielni uprzątnięcia wraku?
  • Odpowiedz