Aktywne Wpisy

Tragiczna demografia nie wynika z cen nieruchomości i niskich wynagrodzeń. Wynika z nieodwracalnych zmian kulturowych, z prania mózgu urządzanego ludziom w social mediach, wynika z instagramów, tinderów, tiktoków i całego tego guana. A to co mamy teraz to dopiero preludium - pokolenia 2007+, czyli dzisiejsi 18latkowie, są tak kulturowo odmienni od naszych wyobrażeń że za kilka lat dzietność nie będzie oscylować wokół 1 tylko 0, możecie się dziś z tego śmiać

wrth +60
#kiszak biorę po dwieście od każdej strony i słucham państwa
źródło: image_picker_8E9BF5CE-5C0C-46D6-BE35-FA3DAC0A067A-47962-0000199D93711384
Pobierz

źródło: 1000023761
Pobierz@koszyk2: wózki pod koła samochodu - to wpisałem
niestety drogie, żeby kupić na jedną akcję. Może pożyczyć od znajomego laweciarza?
@realizta: czemu? Było u mnie na osiedlu jakieś BMW bez tablic, na początku nawet ktoś się przy
@Sangreal: no jak weźmiesz kupisz taką z milionowym przebiegiem i do tego w dieslu to tak będzie.
Ja kupiłem 5-letnią klasę premium i przez kolejne 7 lat jak ją posiadam to wymieniałem tylko klocki hamulcowe i olej xD no ale to benzyna i przy zakupie
Czy jest jakaś inna opcja zmusić tych obibokow do działania?
@Marlo_Stanfield: pisałem wcześniej, żeby kupić lub pożyczyć podkładki pod koła ;)
@koszyk2: https://www.strazmiejska.waw.pl/mieszkancy/procedura/usuniecie-wraku
Możesz jeszcze tablice rejestracyjne zdjąć xD