@Kpr19 fakty są takie, że mężczyzna który sam nie ogarnie sobie prawa jazdy do maksymalnie 20 roku życia nie jest przez społeczeństwo uznawany za pełnoprawnego człowieka tylko coś na poziomie upośledzonego dziecka. Brutalne.
@Alcoholic_Desacrator: Jak mieszkasz w dziurze obsranej gównem to tak. Ja jako człowiek mieszkający w GOPie całe życie i pracujący w kołchozach widzę że masa chłopów całe życie prawa jazdy nie miała, baa byli tacy co jak
@Festiwal_Panczy nie, w tym kraju jest jak jest, ponieważ dochodzi do regularnej, systemowej dyskryminacji mężczyzn na podstawie płci. W każdej płaszczyźnie życia, społecznie i prawnie - wiek emerytalny, rodzicielstwo, potencjalna służba wojskowa, możliwości rozwoju i przebranżowienia (pamięta ktoś stypendia CDPR tylko dla kobiet?). Tego rodzaju eventy to tylko wisienka na torcie s----------a i łamania Art. 33 konstytucji RP.
Nikomu nie chodzi o to, żeby takie akcje dla dziewczyn odwołano - tylko
@Kpr19: Miałem zapytać jakim SIMPem trzeba być aby takie coś popierać i jeden z pierwszych postów to właśnie taki.
@Festiwal_Panczy: Ale łapiesz, że to nie jest prywatna inicjatywa tylko na to idzie z podatków m. in. OPa i moich i dlatego mamy wszelkie prawo się na to oburzać. Określasz go "dzieciątkiem" a sam masz umysłowość dziecka i myślisz, że dobry rząd daje jak mikołaj prezenty.
@sylwke3100 no i taki "chłop" bez prawka zostanie brutalnie zweryfikowany kiedy trzeba będzie pojechać gdzieś na dalsze wakacje, zrobić większe zakupy, zawieźć różową do lekarza czy gówniaka do przedszkola. Natura.
A ty nie jesteś dzieciątkiem, żeby się obrażać bo ktoś coś dostanie a ty nie.
@Festiwal_Panczy ja również z chęcią robię na dodatki dla górników, emerytów, 800+, prawo jazdy dla innych, jak polityk ukradnie kilka baniek czy urzędnik podejmie niewłaściwą decyzję wydając np. milion na kilka palet to jest dobrze, przynajmniej w kolejce do lekarza specjalisty mogę rok poczekać. Przecież tylko 7-8 miesięcy w roku robię na podatki.
Na polskiej wsi dla kobiety to jest darmowy kurs na prawo jazdy, a dla chłopa to kurs wiązania sznura pod sklepem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file6444715567002183369
Pobierz@Alcoholic_Desacrator: Jak mieszkasz w dziurze obsranej gównem to tak. Ja jako człowiek mieszkający w GOPie całe życie i pracujący w kołchozach widzę że masa chłopów całe życie prawa jazdy nie miała, baa byli tacy co jak
"Jako minister ds. równości oświadczam, że jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno, bo mam dupie prawa mężczyzn.
Ale za to mam też w dupie prawa dziecka, więc teraz pogadajmy o aborcji."
źródło: temp_file5318640959250676820
PobierzNikomu nie chodzi o to, żeby takie akcje dla dziewczyn odwołano - tylko
@Festiwal_Panczy: Ale łapiesz, że to nie jest prywatna inicjatywa tylko na to idzie z podatków m. in. OPa i moich i dlatego mamy wszelkie prawo się na to oburzać. Określasz go "dzieciątkiem" a sam masz umysłowość dziecka i myślisz, że dobry rząd daje jak mikołaj prezenty.
Boże, jak ja
@Festiwal_Panczy: weź już się nie kompromituj, żałosny kukoldzie. Idź tam jeszcze dołóż ze swoich na kobietki, bo może brakuje xD
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-27 o 10.47.37
Pobierzźródło: temp_file4819110935561956453
Pobierz@Festiwal_Panczy ja również z chęcią robię na dodatki dla górników, emerytów, 800+, prawo jazdy dla innych, jak polityk ukradnie kilka baniek czy urzędnik podejmie niewłaściwą decyzję wydając np. milion na kilka palet to jest dobrze, przynajmniej w kolejce do lekarza specjalisty mogę rok poczekać. Przecież tylko 7-8 miesięcy w roku robię na podatki.
Komentarz usunięty przez autora