Wpis z mikrobloga

@Metylo: tam nie przychodzi pies z kulawą nogą, jak są targi nieruchomości na stadionie to można policzyć na palcach jednej ręki chętnych na zakupy, reszta to wystawcy którzy się kręcą w kółko
  • Odpowiedz
  • 3
Może ktoś wrzucić ta pastę o pośrednika który nie robi nic żeby nie zaszkodzić żadnej że stron bo nie mogę znaleźć?
  • Odpowiedz
@Metylo: raczej develper na swój koszt wyremontował jedno z mieszkań aby gdzie zapraszać klientów. Później takie mieszkanie staje się biurem sprzedażowym lub czymś podobnym.
  • Odpowiedz
@Metylo: nie wierze. XDD Wyobraź sobie ze to tradycja ze Stanów gdzie masz open day domu 400m2 xD i to faktycznie takie mini przyjęcie, a oczywiście dom to nie byle g---o - to unikalny XVII wieczny styl kolonialny dosłownie prawdziwa perełka w krajobrazie xD i taki jeden z drugim tfu pośrednik xD kopiuje styl sprzedaży dla 50m2 we Wrocławskim Kurniku.
  • Odpowiedz
@Metylo: patrząc po zdjęciu, to takie open day to szansa na darmowe picie. niedługo na takich open days może pojawić się nowa klientela : studenci oraz panowie spod sklepów ;).
  • Odpowiedz
@Metylo: najgorsze są takie baby agentki, co mają te szerokie nogawki.
Nienawidzę tego wyglądu, prędzej kupiłbym mieszkanie od janusza śmierdzącego fajkami i fabryką, niż od takiej baby.
  • Odpowiedz
@MlekozMonkom: i to w nie byle jakim kurniku, bo położonym na trójkącie, wśród obdrapanych kamienic i masy patusów dookoła xD ostatnio tam właśnie przejeżdżałem i zastanawiałem się kto chciałby się tam osiedlić z własnej nieprzymuszonej woli, ten mieszkania mają jedynie sens jako kurniki na wynajem dla studentów.
  • Odpowiedz
@Metylo: Te wszystkie agencje/pośrednicy to jest taka sama mafia jak deweloperzy. % ich prowizji rośnie szybciej niż inflacja w tym kraju.
  • Odpowiedz