Aktywne Wpisy

lubie-sernik +152
Chwilę nic nie pisałem, bo musiałem "ochłonąć".
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
źródło: 20260531_151023
Pobierz
PanMaglev +311

Czeka mnie miesiąc fizycznej harówy po 12 godzin dziennie. Od 6 do 18. Zastanawiam się jak podejść do tego od strony dietycznej. 2-3 posiłki to maks jak będę w stanie wygospodarować. Śniadanie drugie śniadanie i obiadokolacja. Nie chcę jeść syfu, wiec może macie jakieś protipt żywieniowe na szybkie dania? Coś pelnowartosciowego, żeby mieć energię #dieta #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Reasumując nie chwal się bo jakby nie patrzeć to przegrałeś.
Masz takie cos, zalewasz woda i masz posilek bialko, wegle i nieco tluszczu.
Z kodem "lewus" 15% taniej.
I do picia schłodzona woda kokosowa.
Starczało na cały dzień i masę mięśniową i energię zawsze miałem.
Konkretne jedzenie dla chłopa
źródło: IMG_20250321_083534
Pobierz