Wpis z mikrobloga

@Tyrande: Za moich czasow skrajnie prawicowi uznawali biblie za lewacka, a sami wyznawali jakichs germanskich albo slowianskich bogow, najwazniejsza wartoscia bylo mestwo w walce z chrzescijanami i muzulmanami, a i chcieli legalizacji skladania ofiar z ludzi.
  • Odpowiedz
@git_commit: Upraszając tak, fachowo to się nazywa ''solidaryzm'' w tej ideologii. Komunizm? To jeszcze nie PiS, jednak jakieś tam podstawowe elementy wolnego rynku są - razemki to już komuna, PiS to socjalizm, ale taki w wersji Edwarda Gierka, z blichtrem, propagandą sukcesu i na kredyt oczywiście - u Gierka była przyjaźń i wasalizm w stosunku do ZSRR i Breżniewa a w PiS jest do USA i pomarańczowego klauna. Socjalizm skandynawski
  • Odpowiedz
@Lemurbb no ale to logiczne. Co ma do tego tolerowanie? Ja mogę tolerować fakt, że wokół mnie jest pełno prawaczków z gwoździem w mózgu, ale to nie znaczy, że mam ochotę spędzać z nimi czas czy się wiązać przez apki randkowe.
  • Odpowiedz
no właśnie niezbyt zdrowe, ja mam swoje prawicowe przekonania (bez skrajności) ale nie dyskryminuje innych i nie odrzucam za to że mają swoje, ona tak..

@Lemurbb: Człowieku już tyle osób próbowało ci wyjaśnić i dalej nie dociera, preferencje co do związku to nie jest dyskryminacja. Miej sobie poglądy jakie chcesz, ale ludzie mają prawo nie chcieć z tobą przebywać, wiązać się i spędzać życie jeśli za bardzo rozjeżdżają się z
  • Odpowiedz
@vesper_ mi póki ktoś nie narzuca swojej woli politycznej to mi to lata koło ch... Nie oceniam ludzi za poglądy, tylko za czyny, nie skreślam nikogo tylko za ten powód, a i zabawa nieraz przednia, więc dziwie sie takim ludziom jak ty
  • Odpowiedz
@pianinka ale ja nie chciałem z nią wchodzić w żaden związek człowieku, już tylu osobom to tłumaczyłem, co jest z wami nie tak.. Mnie po prostu uderza hipokryzja ludzka, i nie ważne czy jesteś lewy, czarny czy niebieski lub purpurowy, obłuda i hipokryzja powinna być wytykana, człowieku :)
  • Odpowiedz
@Lemurbb: Piszesz pod screenem z apki randkowej "ja ostatnio pisałem z lewaczką i powiedziała, że nie chciałaby pisać z prawakiem", no naprawdę ciekawe dlaczego ludzie założyli, że chodzi o apkę randkową i dziewczyna odnosiła się do niechęci ciągnięcia romantycznej relacji z kimś o odmiennych poglądach. Jak ci 10 osób zwraca uwagę, że pierdzielisz kocopoły to może warto się zastanowić czy przekazujesz swoje myśli poprawnie.
  • Odpowiedz
@pianinka a z drugiej strony, rozwijając twój argument, i biorąc go na poważnie, każda kobieta, która pisze na apce z wieloma mężczyznami (wychodzi ze chce wielu relacji) jest poligamistką i nie będzie takiej zatem przeszkadzało że sypiam z innymi, bo skoro pisze z kimś, to chce związku z tą osobą, cool, podoba mi się ta idea, wygodna, będę ruchal co popadnie, pianinka, dziękuję, wyjasnilas mi właśnie jak świat działa i jak
  • Odpowiedz
Ja i kupa moich prawicowych znajomych, uważa że kobietę trzeba szanować(na równi z sobą) wspierać, pomagać

@Lemurbb: napisane jak o jakimś niepełnosprawnym ;) że trzeba go szanować, wspierać i pomagać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lemurbb: Przeciez duza czesc prawicowcow zwlaszcza tak skrajnych opiera sie na nietolerancji skrajnych pogladow, miluj blizniego swego jak siebie znaczego czy 10 przykazan nei ma znaczenia wiec jak ci miala odpowiedziec?
  • Odpowiedz
@SpalaczBenzyny dostają punkty dodatkowe na studia jak inwalidzi,dotacje z urzędów pracy, pakiety badań kierowane tylko dla kobiet gdyż same nie są w stanie się ogarnąć... Tak.. Odpowiedź jest "tak"
  • Odpowiedz
@Lemurbb:

a z drugiej strony, rozwijając twój argument, i biorąc go na poważnie, każda kobieta, która pisze na apce z wieloma mężczyznami (wychodzi ze chce wielu relacji) jest poligamistką i nie będzie takiej zatem przeszkadzało że sypiam z innymi, bo skoro pisze z kimś, to chce związku z tą osobą, cool, podoba mi się ta idea, wygodna, będę ruchal co popadnie, pianinka, dziękuję, wyjasnilas mi właśnie jak świat działa i
pianinka - @Lemurbb: 
a z drugiej strony, rozwijając twój argument, i biorąc go na po...

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-13 o 11.01.14

Pobierz
  • Odpowiedz