Aktywne Wpisy

kutang__pan +40

Armetus +2
Czy kobieta straci zainteresowanie mną jeśli dowie się, że w wieku prawie 30 lat, nigdy nie całowałem się z kobietą?
#rozowepaski #tfwnogf #zwiazki #pytanie
#rozowepaski #tfwnogf #zwiazki #pytanie

Już to gdzieś widziałem, jak policja pilnowała domu szeregowego posła Kaczyńskiego.
Mamy w USA wersję PiS 2.0? xDDD
Musk to amerykański Obajtek? xD
Source: https://bsky.app/profile/marc-fischer.bsky.social/post/3ljvkukuvgs2v
#ukraina #kryptowaluty
#trump #nato #wojna #rosja #usa #chiny #polityka #bekazpisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #niemcy #neuropa #elonmusk #wybory #pis #tesla #gielda
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-09 132803
Pobierzźródło: b050e367-5277-4b57-8d6b-abdf9270cfe6_f1400x900
PobierzCo do Kaczyńskiego. Tam siły zaangażowane były zawsze zbyt duże. Odgradzały zbyt duży teren. A często w ogóle nie były potrzebne.
W USA co drugi kongresmen to multimilioner biznesmen niezależnie od partii. Inaczej nie stać by ich było na kampanie wyborcze. Im wszystkim też można palić to co należy do nich?
źródło: IMG_6026
Pobierz@ShadyTalezz: Z podobieństw, to zdziwiło mnie, że zaczęli przekazywać dalej wszystkie newsy stawiające Europę Zachodnią w złym świetle. PiS rozumiem, że miał z nimi konflikt, bo chcieli uciąć fundusze unijne i zmusić do cofnięcia zmian w sądach, ale Trump nie miał szczególnie powodu. Może chce nastawić amerykanów przeciwko nim, żeby nie było protestów jak wyjdzie z NATO i wojna się rozszerzy
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: Państwo prawa nie działa tak że jak grupka lewicowych odkleńców chce r----------ć czyiś budynek to się im pozwala na to
Niestety tutaj masz do czynienia z ludzkim życiem i bezpieczeństwem. Nie rozliczysz praworządnie kogoś kto Ciebie napada np: zbrojnie. Masz przykład Ukrainy. Do tego potrzebujesz innych narzędzi. Rozumiesz? Bardziej się nie da wyjaśnić. Jak nie rozumiesz to wróć do książek.