Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +829
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +52
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

#wegesrege #oszukujo #netto #zakupy
źródło: temp_file7113970955760734051
Pobierz@DieJoana: Jakiego mięsa, przecież ryby można jeść w piątek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale dobrze, uznajmy, że to był zaplanowany zabieg. tylko w jaki sposób zyskuje na tym korporacja, skoro mięsożerca raz spróbuję i już nigdy nie kupi, a wegetarianin też nie kupi, bo myśli, że to mięso? nieźle sobie to przemyślałeś, załóż własny biznes xD
no dobra, to może ta ostatnia p-----------a
@Hylfnur: może dlatego, że zielony to od zawsze kolor kojarzony z roślinami? wiesz co to chlorofil? XD
potężny polski mięsożerca a wywala się na zadaniu przeczytania kilku słów na produkcie xDDDDDD
@Iliilllillilillili: weź bo mu mózg wyparuje, już i tak się natrudził podczas czytania etykiety
@Essology: to sobie szkodzicie, nas nikt nie prześladuje. Zrobicie wszystko żeby wcisnąć nam ten wegański syf którego nikt nie chce kupować xD
Moja mama 60 lat, nie wiedzialaby co znaczy slowo "a'la" i pewnie wzielaby to do koszyka.