Wpis z mikrobloga

@Hylfnur na swoje poparcie wrzucasz "prześwietlone" zdjęcie w beznadziejnej jakości kiedy u OPa widać wyraźnie jak to wygląda w rzeczywistości? genialne.

ale dobrze, uznajmy, że to był zaplanowany zabieg. tylko w jaki sposób zyskuje na tym korporacja, skoro mięsożerca raz spróbuję i już nigdy nie kupi, a wegetarianin też nie kupi, bo myśli, że to mięso? nieźle sobie to przemyślałeś, załóż własny biznes xD

no dobra, to może ta ostatnia p-----------a
  • Odpowiedz
taką zieloną mniej ważną informację że to 100% roślinne

@Hylfnur: może dlatego, że zielony to od zawsze kolor kojarzony z roślinami? wiesz co to chlorofil? XD

potężny polski mięsożerca a wywala się na zadaniu przeczytania kilku słów na produkcie xDDDDDD
  • Odpowiedz
Czasem lubię zjeść sobie wege jedzenie ale raz popełniłem błąd i zamówiłem wegańską wersję "Fish and chips". Ryba miała tak dziwną konsystencję że mój mózg ciągle alarmował żeby tego nie jeść xD
  • Odpowiedz
tylko w jaki sposób zyskuje na tym korporacja, skoro mięsożerca raz spróbuję i już nigdy nie kupi, a wegetarianin też nie kupi, bo myśli, że to mięso?

@Iliilllillilillili: weź bo mu mózg wyparuje, już i tak się natrudził podczas czytania etykiety
  • Odpowiedz
uuu, prześladowania mięsożerców nie ustają

@Essology: to sobie szkodzicie, nas nikt nie prześladuje. Zrobicie wszystko żeby wcisnąć nam ten wegański syf którego nikt nie chce kupować xD
  • Odpowiedz