Wpis z mikrobloga

nie mam pojęcia bo jak zobaczyłam ten napis na górze to poszłam w p---u xD

Ale pewnie w necie jest skład

Edit:

Sprawdziłam:

woda, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające (karagen, konjac, mączka chleba świętojańskiego), trehaloza, mąka ryżowa, białko ryżu, sól, aromaty, olej rzepakowy, barwnik: ekstrakt z papryki, dekstroza, zagęszczony sok z papryki, zagęszczony sok z buraka, ekstrakt z kozieradki, błonnik cytrusowy, skrobia, ocet w proszku, olej słonecznikowy, regulator kwasowości (chlorek potasu)
  • Odpowiedz
Chyba wolę naturalnego łososia że składem 100% mięsa

@DieJoana: to teraz powiedz co wg ciebie w składzie jest nie tak? jeżeli na tyle się znasz że potrafisz stwierdzić że wolisz chyba naturalnego łososia? szczególnie polecam się dowiedzieć dlaczego nie powinno się jeść za dużo ryb i co wchodzi w skład 100% ryby xd, szczególnie patrząc na sam przemysł rybny i sposób hodowli i warunki.

Pamiętam lata temu afery związane z
  • Odpowiedz
woda, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające (karagen, konjac, mączka chleba świętojańskiego), trehaloza, mąka ryżowa, białko ryżu, sól, aromaty, olej rzepakowy, barwnik: ekstrakt z papryki, dekstroza, zagęszczony sok z papryki, zagęszczony sok z buraka, ekstrakt z kozieradki, błonnik cytrusowy, skrobia, ocet w proszku, olej słonecznikowy, regulator kwasowości (chlorek potasu)

@DieJoana: zupełnie jak w memie
Elberus - >woda, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające (karagen, konjac, mąc...

źródło: 982518_cziken-naget

Pobierz
  • Odpowiedz
@DieJoana: kupiłem z ciekawości no i można się nabrać ale po tym co jest w składzie zacząłem lewitować i mi wyrosły czułki

największy mój fuckup zakupowy to dżem "100% OWOCÓW"

• Odpowiedz
Dzisiaj się dowiedziałem, że mięsożerne wykopki mają problem z przeczytaniem kilku słów xD Myślałem, że to ja z kilkudziesięcioma deficytami powinienem mieć problemy, a tutaj życie jednak weryfikuje
  • Odpowiedz
@Iliilllillilillili: no tak, wielką czarną czcionką napisano ŁOSOŚ WĘDZONY, taką zieloną mniej ważną informację że to 100% roślinne, a najmniejszą że to plastry a'la, wszyscy wiedzą jakie intencja miał dobry pan korporacja tylko nie ty

wiadomo że łosoś wędzony brzmi lepiej niż "ULTRA PRZETWORZONA MASA SKROBIOWA POMARAŃCZOWA"

grafik wiedział co robi
Hylfnur - @Iliilllillilillili: no tak, wielką czarną czcionką napisano ŁOSOŚ WĘDZONY,...

źródło: nielososdladebili

Pobierz
  • Odpowiedz

@DieJoana: xD

raz żona to przyniosła to w-------m. Naprawdę nie mogłem dojść do tego co to jest i z czego to zrobili a spróbować się
  • Odpowiedz