@AntyKuc: Programista to jest jeszcze poważny zawód czy to są jakieś jaja? Przez takie posty zaraz głupio będzie się przyznać, że w ogóle ma się z tym czymś coś wspólnego.
@AntyKuc: po 50-tce to nawet dobry senior ma problemy z robotą, a co dopiero kobieta, która nigdy nie pracowała w IT. Dodatkowo widzę dwie czerwone flagi: robi swoim tempem i się nie przejmuje presją oraz nie chce skakać po firmach. Po prostu szuka ciepłego k--------a na kilka lat by jakoś dociągnąć do emerytury za średnią krajową. Dodatkowo to mityczne doświadczenie życiowe starszych pań jest zazwyczaj niewiele warte. Ciekawe, kim była
Przez takie posty zaraz głupio będzie się przyznać, że w ogóle ma się z tym czymś coś wspólnego.
@okrupnik: już od dawna głupio się przyznać. Kiedyś reakcją na to jak mówiłem co robię było "aha czyli jesteś informatykiem?" i mnie to w-------o, teraz ludzie mówią "aha jesteś programistą?" i jeszcze bardziej mnie to w-----a
@AntyKuc: 1. Zero doświadczenia komercyjnego, jedynie kurs 4-miesieczny, całe życie pracowała jako nauczycielka angielskiego w podstawówce - w czym jest lepsza od juniora po 5 latach studiów technicznych? Tym, że ma więcej doświadczenia w pracy nie związanej z programowaniem? 2. Na 99,9% chce UoP, wskakuje ochronka emerytalna i jest praktycznie nie do zwolnienia. 3. Motywacja do pracy u takich ludzi, którzy pozycjonują się nawet, że już niewiele oczekują od pracy,
@czlowiekbozy: te bezpieczeństwo UoP to mit, nie powielajcie go. Każdy w polsce jest do zwolnienia w tydzien bez żadnego problemu, nawet na umowie stałej. To nie zachód, daleko nam do niego.
#programista15k #programowanie #korposwiat #java
źródło: IMG_3058
PobierzPewnie kolejna ofiara przebrzydłych kucowatych naganiaczy
@Milo900: https://7milton.pl/ Jest w jej profilu.
webapki do szydełkowania i różaniec w 5 linijkach
@okrupnik: już od dawna głupio się przyznać. Kiedyś reakcją na to jak mówiłem co robię było "aha czyli jesteś informatykiem?" i mnie to w-------o, teraz ludzie mówią "aha jesteś programistą?" i jeszcze bardziej mnie to w-----a
2. Na 99,9% chce UoP, wskakuje ochronka emerytalna i jest praktycznie nie do zwolnienia.
3. Motywacja do pracy u takich ludzi, którzy pozycjonują się nawet, że już niewiele oczekują od pracy,